OnePlus 5T, all information, funktioner och pris

0 Shares

Idag OnePlus 5T, en smartphone som alla har väntat sedan i flera år OnePlus har kraftigt skakat high-end. OnePlus är ett företag som sedan dess skapande erbjuder oss bra mobiler till ett mycket bra pris beroende på deras egenskaper. Med ankomsten av OnePlus 5T är det mycket möjligt att en annan enhet kommer att läggas till i listan över de mest använda. Men är 5T värt det? Efter presentationen kommer vi att granska dess huvudsakliga egenskaper.

OnePlus 5T, huvudfunktioner

OnePlus 5 fick mycket kritik när den släpptes eftersom många användare klagade över sin kontinuerliga design. Men det är över, den här gången väljer de en aluminiumdesign. De reducerade ramarna och den 3,5 mm jacken sticker ut. Vi kan välja det i matt svart och grått.

Men det slutar inte där, eftersom vi skulle ha en skärm av 6 tum, med Full HD + upplösning. Förutom Optic AMOLED-teknik och bildförhållandet 18: 9, inte illa för att vilja lösa den mottagna kritiken. Som en nyhet skulle vi ha ansiktsigenkänning.

Det är turen till det som intresserar oss mest, dess interiör. Inuti hittar vi en Snapdragon 835-processor kombinerat med deras 6 eller 8 GB av Bagge, beroende på version. Liksom RAM kommer vi också att ha två versioner lagrade, 64 Y 128 GB. Vi vet inte om det kan utökas med microSD.

När det gäller kamerorna kommer vi att ha en dubbel lins Där bak. En av 16 megapixlar och ytterligare 20 megapixlar, med fokal f / 1.7. I OnePlus 5T skulle dubbla linser förbättra fotograferingen i svagt ljus, till skillnad från den tidigare modellen. När det gäller dess främre kamera skulle vi ha 16 megapixlar med fokal f / 2.0

Andra av dess viktiga egenskaper är dess 3300 mAh av batteri med snabb laddningsteknik. Dessutom kommer OnePlus 5T att fortsätta att integrera en kombinerad version av ren Android och Oxygen OS, som vi är vana vid. Denna version skulle baseras på Android 7.1.1 Nougat.

Pris och tillgänglighet

Liksom den tidigare modellen i sin produktion OnePlus 5T kommer att ha ett värde av 499 euro för grundversionen. Beroende på dess konfiguration skulle priset nå 599 euro.

Oneplus 5T kommer att finnas tillgänglig från Tisdag 21 november.

0 Shares