OnePlus 7T: långsam laddning med Android 11 Beta? Här är vad du ska göra

0 Shares

oneplus 7t varpavgift

Förutom 7-serien också OnePlus 7T Och 7T Pro de uppdaterar till Android 11, tack vare lanseringen av OxygenOS 11 Open Beta. Men de som förväntade sig en helt stabil frisläppning blev desillusionerade över de problem som (och förutspåddes) av de som genomför beta-testningen. Till exempel finns det de som har väntat otåligt på utrullningen av läget Always-On Display, för tillfället ännu inte aktiverat (men du kan aktivera det ändå). Men det finns också de som har stött på irriterande buggar, som t.ex. avmattning vid laddning.

OnePlus 7T uppdaterar OxygenOS 11 Open Beta med Android 11, men har problem med Warp Charge

OnePlus 7T är en del av det första utbudet av enheter med stöd för Warp Charge 30T, snabb laddning kan erbjuda 30W effekt. En funktion som plötsligt har kastrerats av OxygenOS 11 Open Beta, där flera användare rapporterar en avmattning (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7). När de har uppdaterats till Android 11 Beta har specifika tester bekräftat denna hypotes. När du använder samma laddare som alltid får smarttelefonen ungefär 2,5 ampere jämfört med Warp Charge 30Ts 6 ampere-topp. Samma problem verkar dock inte uppstå för ägare av OnePlus 7 och 7 Pro som också har uppdaterat till Open Beta.

oneplus 7t varpavgift

Det är möjligt att Warp Charge 30T-felet på OnePlus 7T och 7T Pro kommer att fixas redan i nästa Open Beta 2. Under tiden, vet att någon har lyckats lösa problemet, om än med en procedur som inte är exakt så snabb . Det verkar som om det räcker att genomföra två cykler med full laddning och urladdning för att återställa normal drift av snabb laddning. Om du också har hittat det här felet, ladda ner och ladda din smartphone (från 0% till 100%) två gånger i rad och du bör fixa det.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares