OnePlus 9 5G visar sig för första gången: trippelkamera och Snapdragon 888 för att tävla bland de stora (foto) (uppdaterad)

0 Shares

Efter lanseringen av den nya OnePlus 8T och den i mitten av OnePlus, är det dags att börja prata om nästa topp i den kinesiska tillverkarens sortiment, OnePlus 9 som kommer in 2021.

Under de senaste timmarna har de som kommer att gå in i historien som de läckt ut online första påstådda bilderna av OnePlus 9 5G: som du kan se på bilderna du hittar i galleri nedanskulle enheten dyka upp med en visa mycket lik sin föregångare, med en ett hål för den främre kameran uppe till höger, medan på baksidan ser vi a rektangulär modul utskjutande som hus tre sensorer kameror, varav två är större, flankerade av LED-blixt.

På den bakre fotografiska modulen ser vi även påsatsen av bildtexten Ultrashot, ganska generiskt för tillfället. När vi går in i mer tekniska detaljer verkar det som att OnePlus 9 5G kommer att kunna räkna med en upplösningsskärm full HD +, Rapportera 20: 9 och uppdateringsfrekvens på minst 120 Hz. Följande bilder visar att enheten bör förlita sig på Snapdragon 888-processorn, Qualcomms senaste arbete och på den klassiska Varningsreglage lateral.

Skärmdumparna relaterade till informationen på enheten visar också närvaron av Android 11 med OxygenOS 11 och ett batteri med kapacitet lika med 4500 mAh, medan RAM uppgår till 8 GB och intern lagring a 128 GB. För närvarande är de påstådda specifikationerna för fotografisk sektor, liksom skillnaderna med den möjliga Pro-versionen. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om kommande utveckling.

Vi uppdaterar artikeln eftersom de har läckt ut på nätet nya bilder av OnePlus 9 5G-prototypen. De nya bilderna, som du kan se i galleriet nedan, visar troligen honom samma enhet, till salu på eBay.

De nya skotten de visar inga ytterligare detaljer än de som lärts av bilderna som visas ovan.

0 Shares