OnePlus 9 Pro blir ett mellanmål (och någon kan vinna det)

0 Shares

oneplus 9 pro mellanmål version

På senare tid har vi sett hur OnePlus verkligen älskar att spela med användarnas fantasi. Sist men inte minst, förpackningen av OnePlus 9 i actionfigurstil, eller i Game Boy Color -stil, men ingen av dessa två marknadsförs verkligen. Och inte heller Snack (eller Snackable) versionen av OnePlus 9 Pro, men någon kan också vinna den.

OnePlus 9 Pro Snackable Edition: här är mellanmålsversionen av toppserien

oneplus 9 pro mellanmål version 2

I sig själv förblir smarttelefonen exakt densamma som du har känt hittills, liksom tillbehören som följer med den. Men den fina gimmicken från OnePlus USA gör märkets toppserie 2021 verkligen oemotståndlig. Faktum är att förpackningen liknar lunchpaketen som ofta används i amerikanska skolor, komplett med en toppfilm som ska tas bort för att hämta maten (i detta fall telefon och tillbehör).

Och faktiskt är det bara en gimmick att fira tillbaka till skolan i Förenta staterna, där OnePlus är mycket aktivt som varumärke. Lådan påminner perfekt om utländska matlådor, komplett med näringsvärden (smartphone -specifikationer) och de olika annonserna på hela lådans område.

Bland annat kan lyckliga amerikanska användare försöka vinna denna version i begränsad upplaga genom att fylla i ett enkelt formulär. Förvisso en mycket trevlig idé, vilket inte vore dåligt att se här också. Och skulle du ha velat vinna den här OnePlus 9 Pro? Och i så fall, skulle du ha förvarat den i lådan för att samla in eller skulle du ha öppnat den för användning? Låt oss veta i kommentarerna! Vi lämnar dig där i alla fall recension smartphone.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares