OnePlus 9 Pro: stil, teknik och kraft till bästa pris Kupong

0 Shares

OnePlus 9 Pro rabattkod

I den här artikeln påpekar vi alla de mest intressanta erbjudanden som är dedikerade till den senaste toppen av sortimentet för det kinesiska varumärket. Du vill spara vid köp av OnePlus 9 Pro, kanske med en trevlig rabattkod? Då är allt du behöver göra att välja det minneskort du föredrar!

OnePlus 9 Pro-rabattkod: toppen av sortimentet sjunker i pris, i alla versioner

OnePlus 9 Pro rabattkod

I den här omgången har det kinesiska företaget överträffat sig själv: chipset Snapdragon 888, kamera från 48 + 50 + 8 + 2 MP (med OIS, vidvinkel och tele), ladda från 65W och trådlöst från 50W, en stor skärm AMOLED LTPO 6,7 ″ Quad HD + a 120 Hz, med böjda kanter. Kort sagt, OnePlus 9 Pro är verkligen en pärla! Vill du veta mer? Ta en titt på vår flaggskeppsöversikt!

Nedan hittar du inköpslänken för de olika versionerna av OnePlus 9 Pro, alla erbjuds med rabattkod (även om den mest intressanta nedgången utan tvekan är den för 8/256 GB-varianten).

OnePlus 9 Pro - 8/256 GB |  Banggood

Frakt från Kina – EU: s prioriterade linje 5.1 €

Mer mindre

OnePlus 9 Pro - 12/256 GB |  Banggood

Frakt från Kina – EU: s prioriterade linje 5,1 €

Mer mindre

OnePlus 9 Pro - 8/128 GB |  Banggood

Frakt från Kina – EU: s prioriterade linje 5,1 €

Mer mindre

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikel Motorola Edge 20, 20 Pro och 20 Lite officiell med toppskärm och 108 MP

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares