OnePlus 9R-uppdateringar till OxygenOs 11.2.4.4: alla nyheter | Ladda ner

0 Shares

oneplus 9r oxygenos 11.2.4.4

Även om den inte anlände till Europa, var den mindre av 9-serien som en bult från det blå: vacker, billig och stilig, som kunde erövra både oss och många användare. Lyckligtvis kan smarttelefonen köpas i den globala versionen, så utan större huvudvärk. Utöver denna på grund av digression vill vi påpeka det OnePlus 9R börjar ta emot den nya uppdateringen till OxygenOS 11.2.4.4: här är alla nyheter, tillsammans med nedladdningslänkar.

OnePlus 9R tar emot uppdateringen till OxygenOS 11.2.4.4 | Nyheter och nedladdningar

Den nya uppdateringen för den lilla 9-serien introducerar några fina nya funktioner för Ambient Display-funktionen. där OxygenOS 11.2.4.4 för OnePlus 9R lägger till stöd för Bitmoji AOD (liknande det som hände med de äldre bröderna), en funktion skapad av Snapchat och Bitmoji som låter dig använda en personlig avatar på Always-On-skärmen.

Den nya uppdateringen till OxygenOS 11.2.4.4 för OnePlus 9R släpps för närvarande via OTA. Om du inte vill vänta på att lanseringen tar sin kurs, här hittar du vår dedikerade artikel till OxygenOS 11 med länkar till ladda ner.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter Föregående artikel OxygenOS 11: länk för OnePlus-modeller | Ladda ner

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares