OnePlus 9RT: certifierade märkets nya flaggskepp 2021

0 Shares

oneplus 9RT

Mellanklassen av goda förhoppningar har lanserats för några veckor sedan OnePlus Nord 2, som vi också har försökte Med tillfredsställelse. Men pilen av pilbågen av Pete Laus märke har ännu inte tagit slut, trots påstådd till 9T, och en smartphone är klar som kommer att placeras bland det vi kan definiera som högsta sortiment. Faktum är att OnePlus 9RT, av vilka vi börjar lära oss de första tekniska specifikationerna och den möjliga släpptiden.

OnePlus 9RT: allt vi vet om det påstådda flaggskeppet

Design och visning

oneplus 9 RT tekniska specifikationer prisrelease 2

I de första rykten som kom fram från Android Central -portalen förstår vi hur det nya OnePlus 9RT kan vara mycket lik designen till 9R, här in recension, anlände endast till Kina och Indien. Detta får oss att tro att det också kan vara den förbättrade versionen av denna modell. men med möjlighet att ha en panel AMOLED med uppdateringsfrekvens a 120 Hz.

Hårdvara och mjukvara

Vi har också de första detaljerna om denna smartphone när det gäller hårdvaran. Kretsuppsättningen som är avsedd för denna enhet skulle vara den vanligaste Snapdragon 870, liknande 9R och som därför stöder rebrandhypotesen.

Vilket tar ännu mer värde om vi överväger batteriet som ska vara en modul från 4500 mAh och särskilt snabbladdning a 65W. För programvaran kan här vara förändringen av takten eftersom den inte bara får Oxygen OS 12, men också Android 12, därför officiellt den första av märket som har det förinstallerat (och kanske markerar debut för serien).

Kamera

Valet av den möjliga huvudsensorn för kameran är intressant OnePlus 9RT. Faktum är att allt verkar ha fallit tillbaka på Sony IMX766 från 50 MP, som vi redan har sett på Nord 2, vilket markerar en trolig förening av specifikationer mellan de två redan nämnda modellerna.

OnePlus 9RT – Pris och lanseringsdatum

Brännpunkten är: när det kommer ut då OnePlus 9RT? Enligt källan skulle den angivna perioden vara nästa Oktober 2021, som tyvärr borde se utgivningen bara i Kina och i Indien, precis som 9R. För närvarande finns det fortfarande ingen officiell bekräftelse angående lanseringen av enheten, men det verkar som om smarttelefonen har dykt upp i databasen för det indiska certifieringsorganet BIS med initialerna MT2111. En viktig detalj, som föreslår en inte alltför avlägsen debut; Genom att känna till förkortningen kan vi enkelt identifiera alla riktmärken och andra dokument som är relaterade till enheten.

Men för tillfället tar vi det hela med en nypa salt eftersom det fortfarande inte finns någon bekräftelse på att det faktiskt är RT -modellen (det kan också vara en ny medlem i Nord -sortimentet, men vi är inte obalanserade).

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares