OnePlus förstör medelklassen med nya OnePlus Nord: från 399 € (foton och videor)

0 Shares

OnePlus Nord: ganska mycket allt du kan be om

OnePlus senaste smartphone erbjuder en flaggskeppskamera och smidig upplevelse till ett överkomligt pris

Milano 21 juli 2020: OnePlus, ett premiumteknikmärke, presenterade idag OnePlus Nord, den första produkten i sin nya, mer tillgängliga smartphone-linje. OnePlus Nord presenterades i världens första smarttelefonlansering i AR, och har allt som behövs för den nya smarttelefonen, perfekt för vardagligt bruk: ett varierat kamerasystem, en smidig användarupplevelse och pålitlig OnePlus-kvalitet. OnePlus Nord drivs av Qualcomm® Snapdragon ™ 765G 5G-processor, och fortsätter att stödja vägen till 5G-eran, vilket gör att fler användare kan njuta av den oöverträffade hastigheten på 5G-tekniken.

OnePlus Nord är en viktig milstolpe för OnePlus, eftersom vi alltid letar efter nya sätt att dela den bästa tekniken med så många människor som möjligt runt om i världen. Vi är stolta över att äntligen introducera en mer tillgänglig OnePlus-smartphone för att komplettera de andra produkterna i OnePlus-familjen“, säger Pete Lau, grundare och VD för OnePlus. “OnePlus Nord kombinerar en flaggskeppsvärd kamera tillsammans med våra signaturfunktioner som 90Hz Fluid Display, OxygenOS och Warp Charge 30T för att leverera en förstklassig smartphone-upplevelse“.

Flaggskeppskamera

OnePlus Nord är utrustad med samma 48MP Sony IMX586-sensor som finns på OnePlus 8 flaggskeppslinje, komplett med en stor f / 1,75 bländare för att släppa in en generös mängd ljus och är utrustad med Optisk bildstabilisering (OIS) för att minska oskärpa och skakningar i både foton och videor. Dessutom har Nord en 8MP ultra vidvinkelkamera, makrokamera och djupsensor för att leverera en mångsidig och mångsidig fotografisk upplevelse.

Nightscape-läge, tillgängligt på både den bakre huvudlinsen och den ultravidvinkellinsen, möjliggör hisnande nattbilder tack vare avancerad beräkningsfotografering. I Nightscape-läge tar OnePlus Nord upp till nio olika bilder vid olika exponeringar och väver ihop dem på några sekunder för att producera skarpare, ljusare och mer intensiva bilder i svagt ljus.

Nord är den första OnePlus-enheten som har en dubbel frontkamera med avancerade bildbehandlingsalgoritmer för att säkerställa exceptionell tydlighet och förbättrad detalj. Utrustad med en 32MP huvudkamera, den högsta upplösningskameran på framsidan som någonsin har monterats på en OnePlus-smartphone, fångar OnePlus Nord vackra selfies, både dag och natt. Den främre främre kameran stöder också högkvalitativ 4K-videoinspelning med upp till 60 bilder per sekund. Den ultravidvinklade 8MP-kameran erbjuder ett 105 graders synfält, vilket gör det möjligt för användare att enkelt ta grupp-selfies.

En smidig användarupplevelse

OnePlus Nords 6.44 ″ Fluid AMOLED-skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens ger en uppslukande visuell upplevelse och optimal svarstid för snabb återkoppling. Oavsett om du surfar på nätet eller bläddrar igenom foton är varje beröring mjukare. OnePlus Nord-skärmen har 2048 autoljusnivåer för smidig automatisk ljusstyrkejustering och förbättrad ögonkomfort.

Nord drivs av Qualcomm® Snapdragon ™ 765G 5G-processor, som ger snabbare CPU-hastighet, 30% snabbare grafikåtergivning än sin föregångare, och en dedikerad AI-motor som hjälper till att leverera maximal spelprestanda. Med upp till 12 GB uppgraderat RAM kommer Nord-användare att kunna uppleva kraftfullare spel och smidig multitasking.

Liksom flaggskeppen i OnePlus 8-serien kommer Nord med OxygenOS 10.5, OnePlus mest uppdaterade och snabbaste programvara. OxygenOS 10.5 är fylld med funktioner som mörkt läge, zen-läge och en hel uppsättning anpassningsalternativ som låter användare ändra allt från ikonformer till fingeravtrycksanimationer. OxygenOS är utformat för att vara extremt snabbt och smidigt och har nästan 300 kraftfulla programvaruoptimeringar som hjälper till att säkerställa den ultimata upplevelsen.

Allt som användare tycker om OnePlus

OnePlus Nord stöder OnePlus ‘Warp Charge 30T-funktion, som finns på OnePlus flaggskeppsprodukter. Warp Charge 30T tar OnePlus Nords 4115mAh-batteri från att tömmas till 70% på bara en halvtimme, och laddningshastigheten kommer inte att minskas ens med sociala medier eller spelanvändning. Med maskininlärning kan OnePlus Nord på ett intelligent sätt ändra det sätt telefonen laddar över natten för att minska tiden det spenderar till 100%, vilket förbättrar batteriets hälsa.

OnePlus Nord levererar samma branschledande kvalitet som användare har förväntat sig av OnePlus och har genomgått samma noggranna och noggranna laboratorietester som alla andra OnePlus-enheter.

Förutom flaggskeppen kommer OnePlus Nord att få två års programuppdateringar och tre år med säkerhetsuppdateringar.

Priser och tillgänglighet

OnePlus Nord presenteras i två vackra färger – Blue Marble och Grey Onyx och kommer att finnas tillgängligt på http://onepl.us/Italy och på Amazon från och med 4 augusti 2020

I 8 GB + 128 GB-versionen i blå marmor och grå Onyx-färger till priset 399,00 €.

I 12 GB + 256 GB-versionen i färgerna Blue Marble och Grey Onyx till priset av 499,00 €.

OnePlus Nord kommer också att finnas tillgängligt i online-popup-fönstret från och med 21 juli kl. 16.30. Denna virtuella händelse ger användarna chansen att köpa Nord före allmän försäljning – det kommer också att finnas ett urval av varor för dem som lyckas köpa OnePlus Nord Pop-Up Box. Mer information finns på www.oneplus.com/nord/popups.

Kunder som använder Amazon kan förboka OnePlus Nord från 21 juli kl 17 och utnyttja ett enkelt finansieringsalternativ som gör det möjligt för dem att köpa telefonen i lika stora månatliga avbetalningar med en räntesats på 0%.

0 Shares