OnePlus gör betalningen officiell på sina enheter

0 Shares

En revolution kommer i teknikens värld från handen av OnePlus Och det är att om vi bara kunde förvärva en smartphone genom att göra en enda betalning eller genom en operatör som gav oss möjligheten till den enda betalningen eller att betala den i delbetalningar, betala ett månadspris som fastställdes av operatören och som ibland var ett besvär för att skaffa en elektronisk enhet på grund av dess höga kostnad.

Men det här är över för idag OnePlus har officiellt meddelat via sitt forum att det snart är möjligt att förvärva produkter av det kinesiska märket som är värda ett minimum 99 dollar genom en finansiering av 18 månader. Det är inte den enda gesten till förmån för sina användare eftersom de tidigare hade meddelat eliminering av fraktkostnader, något som majoriteten av OnePlus -användare gärna är ett av få märken som bryr sig om dem.

oneplus2-og

Efter att ha känt till det här nya måttet kommer alla användare att kunna få OnePlus 2 betalande $ 22 per månad, eller fortsätter med OnePlus -sortimentet, kan vi få OnePlus X förbi $ 16 per månad, något som kommer att uppskattas av alla fans av märket som vill skaffa en bra smartphone utan att behöva tillgripa en operatör eller betala ett stort belopp på en gång.

oneplus-x_ubergizmo_06

Men allt är inte bra eftersom denna betalningsmetod för närvarande bara är tillgänglig i USA, och om det har ett bra mottagande och användare ber om det, kan det nå resten av marknaderna, vilket märket har bekräftat via twitter om sin ankomst till Europa med många nyheter som fortfarande är okända.

0 Shares