OnePlus Pad kommersiellt varumärke registrerat i Europa, när OnePlus växlar …

0 Shares

OnePlus har varit ett hett ämne nyligen, men de flesta gånger om dess fusion med Oppo, snarare än sina egna produkter. Idag lär vi oss att en enhet som heter OnePlus Pas hade sitt kommersiella varumärke registrerat i Europa, vilket bekräftar att den första OnePlus-surfplatta kommer.

Det kan faktiskt vara en Oppo-surfplatta under OnePlus-varumärket, särskilt eftersom Oppo själv inte har en egen surfplatta. Under tiden har systerföretaget Vivo inte heller ett skiffer, men det har registrerade namn som Vivo Pad, Nex Pad och iQOO Pad. Tillbaka till OnePlus Pad registrerades namnet i Europa hos EUIPO-myndigheten den 1 juli. Detta varumärke kan gälla varor och tjänster, plus enheter som datorer, bärbara datorer, surfplattor och andra. “PAD” -partikeln bekräftar att vi har att göra med en surfplatta.

Förresten bland de märken som nämnts ovan glömde jag faktiskt en: Realme. Oppos undermärke förbereder också sin egen Realme Pad, så det finns mycket överlappning här. All denna hype angående skiffer kommer efter att 2020 gav en boom i segmentet bärbara datorer och surfplattor på grund av pandemin och arbetet hemifrån. OnePlus Pad kan debutera med en Snapdragon 8xx eller 7xx CPU inuti, ColorOS snarare än OxygenOS och även en AMOLED 120 Hz skärm. Vi förväntar oss också fyrhögtalare och kanske spelfunktioner.

0 Shares