Operativsystemet som kommer att kombinera Android och Chrome OS kan visas den 4 oktober

0 Shares

Vi har lyssnat länge på ett operativsystem som blandar det bästa av Android och Chrome OS, både Googles flaggskepp på mobila plattformar och bärbara datorer, respektive. Idén har funnits – i rykten – i flera månader, men först nu har vi lite mer konkret information.

Hennes namn skulle vara Andromeda, enligt pojkarna i Android Police. Detta är namnet som han är känd inom företaget, men vi vet lite mer om det. Det bästa med allt detta är det vi skulle bara behöva vänta till 4 oktober för att få lite mer information om detta vågade projekt.

Enligt samma källa, vid lanseringen av Pixel -telefoner kunde vi få en första titt på detta nya operativsystem, även om det är osäkert hur mycket vi kommer att se, kanske bara ett namn, kanske en första bild.

Inuti Google är de säkra på att detta evenemang kommer att markera ett före och efter i företagets historia, sätter det på nivå med Android -tillkännagivandet för åtta år sedan. Detta uppgavs av Hiroshi Lockheimer, Senior Vice President för Android och Chrome, via sitt Twitter -konto. Om du måste känna igen något är det det allas förväntningar är genom taket, nu är det dags för Google att komma ikapp.

0 Shares