Oppo F1: s specifikationer och tryckgivare läckt ut

0 Shares

För ett par veckor sedan började vi berätta rykten om en ny terminal för det kinesiska företaget Oppo F1s. Efter det lanserade företaget pressinbjudningar till ett evenemang där de kommer att avslöja detta smartphone, varigenom hans ankomst är nära förestående den 3 augusti.

Som vanligt före presentationsspecifikationerna och / eller gör, och det här fallet skulle inte vara undantaget.

Oppo F1s, den selfie-telefon

Oppo F1s -filtration -01

Bilden ovanför dessa rader är den första relaterade till konstruktionen av själva utrustningen. Vi ser några karakteristiska linjer och typiska för Oppo. Det verkar som hans kropp kommer att vara gjord av metall.

Oppo F1: erna har följande mått: 154,5 x 76 x 7,38 mm. Dess vikt: 160 gram. Dessutom kommer den att bestå av en 5,5-tums IPS LCD-skärm med HD-upplösning med 2.5D -finish och skyddad med Corning Gorilla Glass 4. I detta avsnitt noterar du att pixeltätheten blir något låg, en mycket stor skärm med låg upplösning. Låt oss titta på den goda sidan, vi kommer att ha mer autonomi.

Inuti kommer det att ha en MediaTek MT6750 -processor (oktakärna 1,5 GHz med 64-bitars arkitektur), Mali-T860 GPU, 3 GB RAM och 32 GB internminnekan detta sista objekt utökas till ytterligare 128 GB.

Det fotografiska avsnittet kommer att vara höjdpunkten i den här telefonen. Den bakre kameran kommer att innehålla 13 MP, och inte 16 MP som man först trodde. Den som kommer att ha 16 MP är den främre kameran, även om vi saknar en LED -blixt I detta sista. Vi står inför en mobil med en högre upplösning i den sekundära kameran än den huvudsakliga, en stor allierad för älskare av selfies.

Dess batteri blir 3075 mAh. På anslutning det kommer att fungera ganska bra: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 4.1, OTG-stöd, USB 2.0. Dessutom står vi inför en Dual-SIM-terminal.

Oppo F1s -filtration -02

Som en kuriosa har vi din fingeravtrycksläsare finns på knappen Hem frontal kroppsbyggnad. Från Oppo lovar de att låsa upp vår smartphone0,22 sekunder.

Ditt operativsystem kommer att vara Android 5.1 Lollipop. Detta kan verkligen vara en mycket förkastlig punkt. Marshmallow har varit med länge och lansering av en ny terminal med en äldre version är en mycket uppenbar punkt.

Förbeställningar kommer att finnas tillgängliga från 4-10 augusti i Indien, åtminstone inledningsvis. Priset kommer att ligga på cirka 270 USD.

Vi påminner dig dock om att allt som sagts hittills är baserat på rykten och läckor. Därför kan viss annan information ändras för dess officiella lansering. Snart tar vi bort alla tvivel.

Källa: TechDroid
0 Shares