Oppo presenterar två nya övre mellanklasser, Oppo R9 och R9 Plus

0 Shares

Vi har en ny presentation och den ansvarar för Oppo den kinesiska tillverkaren som bäst uppnår en kombination av utmärkt kvalitet mellan design och komponenter, och efter denna linje lägger till två nya smartphones till sitt övre mellanklass: Oppo R9 och den Oppo R9 Plus. Som vanligt presenterar båda enheterna den eleganta Oppo -designen, metall på baksidan, integrerad fingeravtrycksläsare och bekväm att ta på.

Innan vi fördjupar oss lite djupare, låt oss gå med specifikationerna för båda enheterna:

oppo-r9-7

Oppo R9 specifikationer

Denna enhet innehåller en 5,5 tum med FHD -upplösning, innehåller en processor Mediateck, helium P10 och åtföljs med 4 GB RAM. Kameran är från 13 och 16 megapixlar. Batteri 2850 mAh och mjukvaruversionen är Android 5.1.1 Lollipop.

Specifikationer Oppo R9 Plus

Vid detta tillfälle har vi en skärm av 6,0 tum, med en FHD -upplösning. Processorn som innehåller är Qualcomm Snapdragon 652, tillsammans med 4 GB RAM. Kamerorna är av 13 och 16 megapixlars och batteriet är 4210 mAh. Vikten på denna enhet är de 185 gram och tjockleken är 7,4 millimeter. När det gäller programvaran, Android 5.1.1 Lollipop.

Som vi redan har nämnt tidigare sticker båda smartphones ut för sin extraordinära design, tunn blandad med metall i ryggen bredvid unibody design och knapparna längst ner på skärmen där hemknappen är integrerad fingeravtrycksläsare. För att avsluta med avseende på designen återstår det att säga att volymknapparna är på vänster sida och knappen som är ansvarig för att slå på enheten är placerad på höger sida.

tumme

Det är inte lätt att skilja både Smartphone utom i avsnittet om mått och skärm, Plus -versionen har en FullHD -upplösning som inte ska påverka batteriet, ett batteri som i standardversionen verkar otillräckligt med 2850 mAh.

Om vi ​​tittar in i standardmodellen hittar vi en processor MediaTek Helio P10 kombinerat med din 4 GB från Bagge, något som kan få oss att välja Plus -versionen för att undvika problem. Dessutom måste det sägas att det har 64 GB från intern lagring som kan utökas genom en microSD -kort upp till 128 GB.

oppo-r9-2

En annan av sektionerna att markera är kamerans, både satsa på en bra frontkamera och det är att om de har bak 13 megapixlar Det är förvånande att vi på framsidan hittar 16 megapixlar Tillsammans med den nya Sony -sensorn prioriterar de att ta selfies av utmärkt kvalitet.

Slutligen måste vi prata om priset och det är att de är något dyrare än många förväntat sig sedan versionen Oppo R9 vi kan få det för några 382 euro medan versionen Plus kommer att vara värt 450 euro.

0 Shares