OPPO värmer upp motorerna: nyheter kommer för ColorOS 12

0 Shares

oppo coloros 12 funktioner datum release 1

Röstassistenter är förvisso en av de mest intressanta och användbara programvarukreationer som kan finnas. Det händer dock att de genom frivilliga eller inte frivilliga påskägg kan missa mycket intressant information för användarna om ny teknik eller produkter. Som hände med röstassistenten för OPPO, Breeno, som presenterade lanseringsdatumet för ColorOS 12.

ColorOS 12: det är då det kommer enligt OPPO: s röstassistent

oppo coloros 12 funktioner datum release 2

Att avslöja det nyfikna var Weibo -läckaren, som visade hur Breeno, föranledd av frågan om ankomsten av ColorOS 12, har praktiskt taget berättat om liv, död och mirakel på presentationshändelsen. Och som avslöjats av bloggaren själv kommer vi att lära känna det nya OPPO -systemet i detalj härnäst 13 september 2021, exakt klockan 15:00 kinesiska.

Denna nyfikenhet, som nu har framkommit, korrigerades sedan av OPPO själv, med tanke på att om du nu frågar a Breeno när ColorOS 12 kommer ut kommer det att svara attLanseringshändelse det kommer inom kort, men utan att ange när. Det verkar i alla fall att det kommer att komma ett ögonblick igen med Android 11 och kommer att inspireras av Android 12, som kommer senare.

Kort sagt verkar det som att september 2021 kommer att bli en sprakande månad när det gäller teknik, med respektabla produkter och evenemang från alla märken, som verkar ha växlat upp den fjärde på många aspekter.

OPPO meddelar kommande nyheter | Uppdatering 06/09

oppo coloros 12

Genom ett inlägg publicerat på den officiella Weibo -profilen (den “kinesiska Twitter”), OPPO har äntligen meddelat nyheter som kommer för nästa version av varumärkets proprietära gränssnitt. Mötet är bestämt för 7 september: Affischen visar en klockikon med händerna pekade mot klockan 12. En tydlig hänvisning till ColorOS 12 och kanske vid den tidpunkt då nyheter kommer att publiceras.

Förmodligen kommer morgondagen att avslöjas där inlämningsdatum tjänsteman vid UI: för närvarande ryktas rykten mot den 13 september men det finns fortfarande ingen bekräftelse från huset.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares