OPPO WOW -erbjudandena på Amazon börjar: den tekniska sommaren fortsätter med många rabatter!

0 Shares

oppo erbjuder amazon

Sommaren erbjuder av OPPO de fortsätter med ett nytt reklaminitiativ som heter WOW -erbjudanden: den här gången går rabatterna upp Amazon, med en dag med exklusiva kampanjer på ett urval av produkter från märkets ekosystem, från smartphones till ljud och bärbara enheter.

Alla OPPO WOW -erbjudanden på Amazon, inklusive smartphones, hörlurar och bärbara enheter

oppo find x3 pro mjukare smartphone h1 2021 master lu

När augusti snart är över oss och sommarlovet närmar sig allt närmare är det dags att göra sig redo för det bästa lev en teknisk sommar även under paraplyet. Av denna anledning OPPO har tänkt på en exklusiv kampanjdag för att erbjuda all den bästa tekniken att bära i din resväska. Bara för idag, Fredag ​​30 juli WOW Deals, ett urval av produkter från OPPO -ekosystemet till högsta priser finns på Amazon.

heytap health ios oppo klockband

Bland de rabatterade enheterna kunde inte missa det senaste flaggskeppet Hitta X3 Pro 5G, premium -smarttelefonen med en futuristisk design och superprestanda, tillgänglig i de eleganta Glossy Black and Blue -färgerna. Det är ingen brist på ljudlösningar, till exempel de senaste hörlurarna med ANC Enco Free 2, förslag till ett pris som inte ska underskattas. Nedan hittar du alla enheter i OPPO -ekosystemet med rabatt på Amazon:

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikelEleglide Brand Event on Geekbuying: elektriska mountainbikes för alla | KupongNästa post live X70 och X70 Pro: snabbladdningen går upp

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares