P50 utan laddare? Huawei lanserar en 66W multi-port GaN

0 Shares

huawei gan 66w multi-port laddare p50 pris

Huawei P50 och P50 Pro de har pratat om dem för många saker, med tanke på de tekniska specifikationerna, men framför allt också för frånvaron av laddaren i paketet. Huawei men han springer efter skydd och kastar en batteriladdare från 66W GaN multi-port, som dock inte riktigt har ett ekonomiskt pris.

Huawei: alla detaljer om GaN 66W multi-port laddare

huawei gan 66w multi-port laddare p50 pris 2

Mycket liknande till de som redan finns på marknaden, men den använder 3 dörrar: en USB typ-A så långt som 66W, en typ-A upp till 22,5W och en typ-C-port upp till 65W. Enligt hur de används, särskilt samtidigt, finns det följande grader av effekt:

Typ-A1: 66/40 / 15W Huawei SuperCharge-protokoll; Type-A2: 22,5 / 20 / 10W Huawei SuperCharge-protokoll; Type-C: 65W SuperCharge-protokoll, PPS, PD 3.0, FCP;

Tack vare de protokoll som erhållits kan andra smartphones också använda den, men bara via typ-C. Det finns i alla fall alla säkerhetsstandarder vid laddning. Det finns faktiskt 8 skyddsnivåer kortslutning, överström, underspänning, för att bara nämna några.

Den nya Huawei GaN 66W multi-port laddare anländer till Kina i märkets butik till ett pris av ca. 52 € (399 yuan). Faktiskt inte ett fåtal, eftersom andra märken har sänkt kostnaden för denna typ av lastare. Det är svårt att veta om det också kommer att komma till Europa, även med tanke på tvivlet om P50.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares