Palm telefon pris och release datum bekräftat

0 Shares

För några veckor sedan var Palms första mobiltelefon med Android presenterades officiellt.

Rykten om det nordamerikanska varumärkets återkomst accentuerades i början av detta år, där vi fick veta att det skulle återkomma med en telefon med Googles operativsystem tack till den kinesiska tillverkaren TCL och operatören Verizon.

Palm – det är vad den kallas – är en mycket liten telefon, som försöker vara ett komplement till din nuvarande enhet, snarare än att vara en daglig förare. Den levereras med en 3,3-tums skärm, med 720p upplösning. Dess processor är en Snapdragon 435, den levereras med 3 GB RAM och 32 GB internminne, bland annat.

Idag bekräftade Verizon sitt lanseringsdatum på den nordamerikanska marknaden – särskilt från och med den 2 november – och även dess pris. Palm kostar $ 349,99 för dem som vill köpa den som förskottsbetalning, medan priset reduceras till $ 299,99 dollar för dem som köper det genom ett tvåårskontrakt.

På samma sätt når enheten den brittiska marknaden med Vodafones hand, som kommer att testa den genom att sälja den under en period på sex månader. Det finns inga datum eller priser bekräftade ännu, Det är inte heller känt om det kommer att nå andra marknader, eller om det kommer att förbli exklusivt för dessa två.

Källa: PhoneArena
0 Shares