Påstådda renderingar av en Moto X Force 2017 med Hasselblad -kamera har läckt ut

0 Shares

Om vi ​​trodde att Lenovo skulle avsluta den berömda Motorola Moto X -serien med ankomsten av nya Moto Z, hade vi fel eftersom det verkar som om nya 2017 -modeller kommer till oss.

Åtminstone verkar de tro på det berömda asiatiska sociala nätverket som vi känner till Weibo, eftersom några “antaganden” har dykt upp gör som skulle motsvara en “förmodad” Moto X Force 2017 och som skulle ha flera funktioner som vi redan har sett i Moto Z.

moto-droid-turbo-3-läckor-6

Det som slår oss mest med denna utrustning är just dess design, som uppenbarligen skulle vara modulär och samtidigt väldigt smal. Faktum är att den bakre delen kan ses vara gjord av ett reflekterande material precis som Moto Z Play, och vi kan också se kontakterna för Moto Mods, även om de ser annorlunda ut. Det som är bra är att dessa kontakter är tusen gånger mer estetiska än de på Moto Z som helt förstör designen.

moto-droid-turbo-3-läckor-10

En annan detalj som väcker uppmärksamhet är dess huvudkamera, som inte skulle vara dubbelt så mycket som det nuvarande sättet, men skulle vara en enda 16 megapixelsensor med en bländare f / 1.9 och skulle certifieras eller tillverkas av Hasselblad, som är ett svar på Huawei med sin allians med Leica. Kommer detta att vara det nya modet?

moto-droid-turbo-3-läckor-5

I en av gör Vi kan också notera att åtminstone denna variant kommer att ha den berömda 3,5 mm jackkontakten för anslutning av våra analoga hörlurar, eller åtminstone det kan ses i den övre delen av utrustningen som vi ser nedan:

Tyvärr kan du inte se utrustningens framsida där du förväntar dig att se fingeravtrycksläsaren, som kan vara identisk med den vi såg i Moto Z om inte annan teknik används och igenkänningen görs direkt på skärmen. Det är inte heller känt om skärmen kommer att ha någon typ av skydd som Moto X Force för närvarande innehåller.

Kom ihåg att allt ovanstående bara är rykten, så du bör inte förlita dig på denna information för tillfället.

Med information från Softpedia
0 Shares