Påstådda tekniska specifikationer för nästa OnePlus 3T visas

0 Shares

Det finns redan flera rykten som hävdar att vi snart kommer att se en ny version av den nuvarande OnePlus 3 och att den skulle heta OnePlus 3T, men den nåd som den skulle ha är att den skulle få en uppgradera främst i sin hårdvara för att hålla sig uppdaterad med den nuvarande marknaden.

Fram tills nyligen var bara namnet på den här enheten som OnePlus förbereder känt, men idag har det dykt upp på det berömda asiatiska sociala nätverket Weibo, de “förmodade” tekniska specifikationerna för OnePlus 3T.

Som publicerad skulle denna smartphone ha en Qualcomm Snapdragon 821 -processor, som skulle åtföljas av 6 GB LPDDR4 -RAM. Men det är inte allt, kära läsare, eftersom vi i kamerasektionen skulle ha en 16 megapixels huvudsensor.

Hittills är allt normalt, men det som sticker ut är att kamerasensorn är en Sony IMX398, det vill säga att vi skulle ha den senaste av den japanska tillverkaren Sony i fotografierna, vilket innebär att vi kommer att få utmärkta resultat i våra foton. Faktum är att det är samma som används av Oppo R9s och R9s Plus.

Slutligen kommer vi att ha Android som operativsystem i dess Nougat 7.0 -version, även om de senaste ryktena hävdar att det kommer att vara Nougat 7.1, samma version som vi kan se idag med den berömda Google Pixel.

Med information från PhoneArena
0 Shares