Phablets noterar 21% av Smartphone -försäljningen under första kvartalet 2015 i USA; iPhone …

0 Shares

Kantar Worldpanel har publicerat en ny serie siffror relaterade till smartphone -försäljningen i USA, vilket visar att 21% av dem var phablets. IPhone 6 Plus leder försäljningen, men låt oss lära oss mer information i följande rader.

bästa-phablets-2015-hjälte

Utvecklingen till 21% är enorm, med tanke på att phablets under första kvartalet 2014 stod för bara 6% av all smartphone -försäljning i USA. IPhone 6 Plus representerade cirka 44% av alla phabletter som såldes i USA under årets tre första månader. Dessutom lyckas iPhone 6 Plus representera 9,24% av ALLA smartphones som säljs i USA under årets första kvartal.

Även utan Apples phablet står de andra modellerna för 11,7% av alla telefoner som säljs inom samma tidsram. Naturligtvis köper människor fortfarande mindre storlekar och Kantars sökning visar att 43% av iPhone -kunderna och 47% av Android -kunder nämner skärmstorlek som den främsta anledningen till att köpa en smartphone. Ett annat intressant par statistik visar att på AT&T svarade iPhones för 59% av all smartphone -försäljning under första kvartalet 2015, medan andelen var 50% på Sprint.

Vad tycker du om denna studie och iPhone 6 Plus popularitet?

0 Shares