Philo på Roku: Hur man laddar ner, installerar & amp; Kolla på

0 Shares

Online streaming är mer flexibelt och bekvämt att titta på snarare än att streama live -tv på kabel- eller satellitnät. Det finns ett antal live -tv -streamingtjänster som kommer med massiva utbud av kanaler till en överkomlig kostnad. Philo-appen är en av de anmärkningsvärda sladdklipparna som erbjuder otaliga TV-kanaler och en stor samling on-demand-titlar. Philo-appen på Roku är ett av de billigaste sätten att komma ikapp dina favoriter i realtid från BBC, A&E, GSN, Discovery Channel, AXS TV, Animal Planet, TLC och många fler.

Förutom live -tv -streaming har Philo DVR -kompatibilitet för att spela in live -tv och program, men de sparade programmen är bara tillgängliga i 30 dagar. Roku är en användarorienterad strömningsenhet som fungerar bra med Philo-appen. Om du har kämpat med att lägga till Philo -appen i Roku -kanallistan följer du anvisningarna nedan för att enkelt lägga till denna tjänst till din Roku -enhet.

Steg för att ladda ner och installera Philo -appen på Roku

Philo är en inbyggd app som du kan ladda ner och installera direkt från Roku Channel Store.

#1: Starta först din Roku och tryck sedan på hemknappen på Roku Remote.

#2: Innan du lägger till Philo -appen måste du ansluta din Roku -enhet med hem -WiFi.

#3: Gå sedan tillbaka till startskärmen och välj Strömmande kanaler menyn från listan.

#4: Rulla ner till Streaming Channels Sök kanaler och välj det.

#5: Skriv nu Philo i sökfältet och välj appen från förslagslistan.

#6: Skärmen för information om Philo -appen öppnas, välj här Lägg till kanal knapp. Appen startar installationsprocessen.

#7: När appen har laddats ner väljer du Gå till Channel för att starta Philo -appen på Roku streaming Player.

#8: Ange nu din Logga in referenser för att njuta av din streaming på den stora skärmen.

Hur registrerar jag mig för Philo -appen?

Philo är en prenumerationsbaserad streamingtjänst som erbjuder 7 dagar free test för de nya användarna. Med en enda prenumeration kan du strömma upp till tre enheter samtidigt och skapa upp till tio profiler per konto. Philo -prenumerationen finns tillgänglig för $ 20/månad.

#1: Starta Philo -app på din Roku -enhet.

#2: Klicka Start Free Rättegång knapp.

#3: Ange nu din Mobilnummer eller E-postadress och klicka Komma igång knapp.

Notera: Om du använder en e -postadress måste du välja prenumerationsplan och ge kortinformation.

#4: Du får ett textmeddelande med kod.

#5: Då Skriv in koden i rätt fält i Philo -appen och klicka på Fortsätta pil.

#6: Nu kan du njuta 2 dagar free rättegång. Om du vill förlänga free provperiod till 7 dagar, kan du göra det genom att ange betalningsuppgifterna efter 2 dagar free rättegång.

För att avsluta

Philo on Roku är det bästa sättet att få oändlig hemunderhållning till en rimlig kostnad. Dessutom är appgränssnittet riktigt bra, vilket gör det snabbt och smidigt för navigering. Det är en flexibel streaming -app som låter dig säga upp prenumerationen när som helst och du behöver ingen avbokningsavgift.

Kommentera nedan om du har något att lägga till i artikeln. Följ vår Facebook och Twitter står för mer relaterade tekniska uppdateringar.

0 Shares