Phorm -fodralet innehåller stigande fysiska knappar i iPad Mini -skärmen …

0 Shares

Det finns ett intressant nytt sätt att mata in på iPad Mini, med tillstånd av Phorm -fodralet, som stiger upp en rad fysiska knappar. Företaget Tactus har skapat Phorm -omslaget, som bara fungerar på iPad Mini just nu.

Phorm-7-730x521

Vid första ögonkastet ser det ut som ett vanligt iPad Mini -fodral, men om du skjuter en strömbrytare på baksidan visas fysiska knappar från ingenstans på enhetens virtuella tangentbord. Tillbehöret kommer att hålla lite vätska för att få det flytande tangentbordet att fungera. Om du skjuter tillbaka knappen försvinner knapparna helt och visar bara plattskärmen.

Phorm-3-730x400

Tactus VD Dr Craig Ciesla hävdar att fallet har hjälpt olika testare att förbättra sin skrivhastighet och noggrannhet, plus typnöjdhet. Phorm kan förbeställas just nu, till $ 99, eller i sommar för $ 149. Det transparenta QWERTY -tangentbordet visas exakt ovanpå de virtuella knapparna och erbjuder en guide för fingerplaceringar och kranar.

Phorm-2-730x416

Designteamet inkluderar företagen som låg bakom Beats by Dre och en tidigare BlackBerry -tangentbordsdesigner. Se till att titta på videon nedan:

0 Shares