Plus-varianten av Meizu Pro 7 läcker in i en riktig bild

0 Shares

De Meizu Pro 7 Det är en mobil som ryktats länge, och även om presentationen tycktes äga rum för flera månader sedan, är sanningen att den fortfarande är iögonfallande av sin frånvaro … åtminstone officiellt.

Och vi säger det så här eftersom vi vid mer än ett tillfälle har berättat om det och vi till och med visar dig riktiga bilder av det. Och idag, på gott och ont, har vi något nytt att berätta om, även om den här gången ok x2.

Med andra ord, ett nytt fotografi cirkulerar på nätet där Meizu Pro 7 visas tillsammans med ett annat smartphone, som skulle vara – varken mer eller mindre – än en variant av större storlek och / eller prestanda än den normala modellen, det vill säga det skulle vara Pro 7 Plus. Vi lämnar dig med bilden i fråga nedan:

Det svarta laget till vänster skulle vara Pro 7 Plus. Även om det inte märks med blotta ögat, indikerar källor att detta skulle ha en storlek som är betydligt större än sin bror, den till höger i guld. När det gäller resten av detaljerna i fysiskt utseende, Det verkar som om vi står inför konstruktionslinjer spårade mellan den ena och den andra, vilket inte exakt är en dålig sak.

Jag menar, båda telefonerna har en bakre (sekundär) skärm – förmodligen från E-bläck – förutom att ha en dubbel huvudkamera med en dubbel LED-blixt. Åh och sidokanterna på baksidan skulle vara kant, något som liknar vissa Samsung-mobiler.

Återgå till frågan om skillnader skulle inte bara fysisk storlek vara den enda indikationen. Den “normala” Pro 7 kommer att ha en MediaTek Helio X30-processor medan Pro 7 Plus skulle innehålla en Exynos 8895, samma som för närvarande har vissa Galaxy S8 och S8 +.

Som senast filtrerade data har vi priserna. Meizu Pro 7 kostar 482 USD och Pro 7 Plus 555 USD. Eftersom vi fortfarande inte är 100% säkra på var och en av de fullständiga tekniska specifikationerna är det fortfarande för tidigt att bedöma om dessa belopp är höga eller passar bra i förhållande till kvaliteten på de komponenter de erbjuder.

Källor: GSMArena – PhoneArena
0 Shares