Pokémon Go skulle göra det lättare att få godis i nästa uppdatering

0 Shares

Vi vet att Pokémon Go -fenomenet är här för att stanna länge, även om det olika rapporter tyder på att människor sakta överger detta spel, det finns fortfarande ett stort antal människor i världen som fångar pokemon varje dag. Faktum är att vi i Paperweight utvecklade för en tid sedan ett test för att välja den bästa avancerade telefonen för att spela Pokémon Go.

Idag kommer vi att prata lite om nästa version av Pokémon Go som Niantic -företaget kommer att släppa mycket snart. De som spelar Pokémon Go vet hur svårt det ibland är att stärka, utvecklas och till och med hitta sällsynta varelser på grund av det tråkiga arbetet med att överföra Pokémon för att få godis. En användare har dock lyckats komma åt spelkoden -ja, igen-, upptäcka en nyfiken kompis system som skulle komma i nästa version av programmet.

Pokemon kompis

Som med Nintendo 3DS -spel, en Pokémon kan följa med dig på äventyret att fånga och samtidigt hjälpa dig att få de värdefulla godisarna. Det antas att systemet skulle likna mycket på kläckningen av äggen, så du måste klä dig bekvämt och gå ut i många kilometer för att få dem. Om du har någon skepsis lämnar vi kodkoderna som hittades i programmet.

km_buddy_distance

BUDDY_MEDIUM, BUDDY_SHOULDER, BUDDY_BIG, BUDDY_FLYING

buddy_candy_awarded

För närvarande handlar den stora frågan om när kommer den att finnas tillgänglig (om det visar sig vara riktigt) Hur som helst, det skulle visa sig vara ett bra initiativ, för de spelare som blev lite uttråkade av årets spel.

Vad tycker du om denna funktion om den uppnås?

0 Shares