Pokémon GO uppdateras så att du kan utbyta Pokémon med dina vänner

0 Shares

Om du är en av de som spelar Pokémon Go regelbundet kommer du att älska den här nyheten. Det visar sig att Niantic -företaget för några ögonblick sedan har meddelat att snart kommer Pokémon GO -appen att uppdateras, vars främsta nyhet är utbyta objekt med andra spelare.

Tack vare denna nya version, användare De kommer att kunna utbyta med sina vänner olika element som några Pokémon, objekt (pokeballs, bär, potions, etc.), och till och med få presenter från dina vänner, till exempel ägg som du senare kan kläcka och kläcka.

pokémon go swap 2

Det bör noteras att för att utföra utbyte av element måste du först nå nivå 10 och du måste lägga till din vän med sitt användar -ID (unik kod) och skicka sedan begäran med det objekt du vill byta.

Slutligen blir den nya uppdateringen av Pokémon GO tillgänglig under veckan, så du bör vara uppmärksam på respektive Android- och iOS -butiker för att få den senaste översynen av appen och alla nyheter som den innehåller.

Spelar du fortfarande Pokémon GO? Berätta vad du tycker om dessa nyheter som kommer till appen i kommentarerna eller i alla våra sociala nätverk.

Källa: Niantic
0 Shares