Presentationen av MIUI 10 Global kommer att hållas den 7 juni

0 Shares

Förra veckan berättade vi om nyheterna från Xiaomi som presenterades vid presentationen av sitt nya flaggskepp – Mi 8 – och den förnyade MIUI 10.

Då skulle de viktigaste nyheterna finnas tillgängliga endast för den kinesiska marknaden under juni och juli. Men vi har redan nyheter för resten av världen.

Xiaomi -talespersonen, Donovan Sung, har meddelat via sitt Twitter -konto att presentationen av MIUI 10 Global kommer att ses den 7 juni vid ett evenemang som Xiaomi kommer att hålla i Indien.

I denna presentation kommer datum och Xiaomi -enheter som kommer att få den globala versionen av nya MIUI 10 äntligen att tillkännages.

MIUI 10 OCH DETS NYHETER

Denna nya version ger en ny meddelandepanel, ett gränssnitt som liknar Android P och den nya Bokeh -effekten som nu kommer att vara kompatibel med fler enheter.

Vi kommer också att förbättra laddningstiden för dina applikationer tack vare artificiell intelligens.

Dessutom kommer vi att se om Xiaomi bestämmer sig för att utöka sin assistent som heter Xiao utanför den kinesiska marknaden, förutom att ta med de nya gesterna och en ny redesign till den senaste applikationsskärmen.

Så vi måste vara uppmärksamma nästa torsdag den 7 juni på presentationen av den globala versionen av MIUI 10 som många redan ser fram emot.

Källa: Twitter

0 Shares