Presentationen av Samsung Galaxy S21 FE baserad på Snapdragon 888 kan komma att äga rum i september

0 Shares

Samsung Galaxy S21 FE

Rykten om att Samsung arbetar med en Galaxy S21 FE -smartphone har cirkulerat på webben länge. Nu finns det en ny information om den kommande nyheten.

Som noterats av en av grundarna till publikationen XDA Developers, Max Weinbach (Max Weinbach), förbereder Samsungs butiker redan att lansera nya varor. Bilder som publicerats av en insider på sociala medier visar ett stativ med inskriptionen Galaxy S21 FE. Detta tyder på att den sydkoreanska tillverkaren har börjat marknadsföra enheten öppet.

Samsung Galaxy S21 FE

Samtidigt ringer en annan källa det beräknade datumet för det officiella tillkännagivandet av enheten. Det noteras att presentationen av Galaxy S21 FE -smarttelefonen kan äga rum den 8 september.

Telefonen upptäcktes nyligen i databasen Google Play Console. Sedan bekräftades att nyheten kommer att baseras på den 8-kärniga Qualcomm Snapdragon 888-processorn i toppklass med GPU Adreno 660 och inbyggt 5G-modem.

Samsung Galaxy S21 FE

Galaxy S21 FE -smarttelefonen kommer att vara en förenklad version av Galaxy S21 -flaggskeppet. Den förväntas få en 6,4-tums Full HD + -skärm med en bildhastighet på 120 Hz, minst 8 GB RAM och 128 GB internminne. Dessutom tillskrivs gadgeten närvaron av ett 4370 mAh batteri, en 12 MP framkamera och en trippel bakre kamera med 32 MP, 12 och 8 MP sensorer.

Källa: sammobile.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares