Presentationsvideon för HTC 10 filtreras

0 Shares

htc10

Igår såg vi två nya bilder på HTC 10, där framsidan och baksidan av den nya HTC -enheten dök upp, med en metallkropp och några fler funktioner. Bara en dag från presentationen, vad som kommer att vara den officiella videon som visar den nya HTC 10 har läckt ut.

Hemsidan ingenstans.fr har filtrerat HTC 10 officiell presentationsvideo, i videon kan vi se hur en bit fast metall förvandlas till vad det kommer att bli det nya flaggskeppet från HTC. Tack vare denna video vi kan se hela utsidan av HTC, bekräfta att det kommer att ta USB typ C, fingeravtrycksläsare, Kamera med dubbel LED -blixt och laser autofokus och även om det inte kan ses så bra i videon, på vänster sida, om vi stoppar det bara när enheten vänder), ser vi en prick som kan vara microSD -kortplats.

I slutet av videon ser vi också tre färger, en färg guld, grått och svart. Avslutar videon med HTC -logotyp och åtföljd av nummer 10. så det nya HTC -flaggskeppet kommer att heta HTC 10, och inte HTC One M10.

Egentligen hjälper dessa läckor oss att bekräfta allt vi visste om HTC 10. Bland de möjliga specifikationerna vi hittar, processor Qualcomm Snapdragon 820 med 4 GB RAM skärm av 5,15 tum QHD -upplösning, bakre och främre kamera med ultra-pixelteknik, USB typ C, fingeravtrycksläsare och 3000 mAh batteri.

htc-10

I morgon dag 12 vi kommer att veta officiellt HTC 10 och vi får se om alla dessa läckor har tjänat oss för något. HTC är på väg att slå bordet, förhoppningsvis som alltid förstör inte priset det. Det förväntas säljas i början av maj.Vi vet inte något om priset för tillfället, men vi hoppas att det inte överstiger 700 €

Vi kommer att informera.

VIA:.ingenstans.fr

0 Shares