[Primeras Impresiones] Sony Xperia C3

0 Shares

När vi tittar på specifikationerna för nuvarande smartphones blir vi förvånade över de nya funktionerna och ökad kraft över hela linjen. Processor, RAM, minne, skärm, etc. Men det finns en punkt som över tid inte har haft ett stort tekniskt steg sedan den implementerades: den främre kameran. Den här kameran varje gång används mer för att ta de berömda selfiesna. Denna trend har fått Sony att besluta att lansera sin smartphone tillägnad människor som gör selfies till en vardaglig sak. Den här telefonen var endast avsedd för den asiatiska marknaden men Entel har beslutat att föra den uteslutande, är Chile det första landet utanför den asiatiska marknaden som hade det. Med dig, Sony Xperia C3 Selfie Pro.

IMG_0588

Design

Utformningen av Xperia C3 liknar mycket Xperia Z-serien men med skillnaden att integrera en stor 5Mpx kamera och blixt på framsidan. Den 5,5-tums skärm med HD-upplösning (720 x 1280) IPS sticker inte ut jämfört med andra telefoner i samma eller avancerade intervall. Kom ihåg att den stora innovationen med den här telefonen är den främre kameran. Baksidan är gjord av halksäker plast, så att du säkert kan hålla din smartphone med en hand.

ByT81cZIAAAvdJL

På höger sida har vi ström- och låsknappen, volymen och dedikerad knapp för att aktivera kameran. På vänster sida har vi plats för att infoga en MicroSD upp till 32 GB och MicroUSB-porten. Denna port täcks inte av ett skydd som telefonerna i Xperia Z-serien. Det betyder att den inte är nedsänkbar och den skulle inte heller vara vattentät.

Operativ system

Sony Xperia C3 har en 1,2 GHz 4-kärnig Qualcomm Snapdragon 400-processor, 1 GB RAM och 8 GB internminne varav 4 är användbara. Från vad vi kunde testa, gränssnittet och operativsystemet lider i allmänhet inte av fluiditetsproblem. Utrustningen vi testade kom med Android 4.4.2 men vi var säker på att Den kommer att uppdateras till de senaste versionerna av Android. I det grafiska avsnittet, med AnTuTu benckmarking-plattformen, Xperia C3 faller strax under Samsung Galaxy S3 så om du spelar mycket på din telefon rekommenderas det inte.

IMG_0589

Kamera

Den främre kameran är den viktigaste delen av den här enheten. Det är den första smarttelefonen som har en 5Mpx-sensor och främre blixt. Kvaliteten hon är väldigt bra att vara sekundär kamera och det inkluderar även HDR. Dessutom kommer applikationen med olika fångstlägen. Du kan lägga till masker, smink i realtid och ritningar och mönster ovanpå. Också linsen med ökad betraktningsvinkel (vid 80º) låter dig fånga ett större område så att alla kan vara med på bilden. Följande bild togs på distans med den främre kameran på en Xperia C3.

DSC_0038

Slutsatser

Som namnet antyder är Xperia C3 Selfie Pro en telefon gjord för de som gillar att ta massor av selfies. Detta innebär att de i resten av komponenterna inte väcker mycket uppmärksamhet och inte är överlägsna telefoner till samma pris. Om du är en av dem som gillar att spela krävande spel är det bättre att du letar efter andra alternativ. Materialens design och kvalitet passar bra för det intervall det presenteras i.

Tillgänglighet

Sony Xperia C3 finns exklusivt från Entel till 249 990 dollar för förbetalda kunder och 9 990 dollar med 29 990 dollar.

0 Shares