Priset på Huawei Mate 40 Pro + är det som håller bäst i mitten av 2021

0 Shares

huawei mate 40 pro plus bästa prisindex för Kina som används i mitten av 2021 2

När du köper en topp i sortimentet, ofta mycket dyrt, utvärderar du också dess prisunderhållsindex. Detta händer ofta med Apples iPhones, men det verkar som om det finns en längre livslängd i Kina i den meningen: faktiskt, Huawei Mate 40 Pro + är för närvarande smarttelefonen med en prisretentionindex större a mitten av 2021.

Huawei Mate 40 Pro +: här är vem som lämnade kvar i prisretentionindexet

huawei mate 40 pro plus bästa konserveringsprisindex Kina som används i mitten av 2021

Rankningen som upprättats av Huibaobao, den största exponenten för smartphones i Kina, konstrueras genom att göra denna beräkning: 80% av listpriset om enheten har varit ute i minst 6 månader dividerat med det aktuella priset för att köpa det nytt med 100 ., i efterhand belönar det Huawei på ett viktigt sätt.

Faktum är att om den första klassificeringen är den som redan är nominerad Huawei Mate 40 Pro + med poängen 76,68, förutom iPhone 12 Pro, 12 Pro Max och 12 andra, femte och sjätte och andra Mi 10 Ultra (äkta highlander) tionde, i topp tio finns 6 Huawei: faktiskt hittar vi på tredje plats Mate 40 Pro, fjärde P40 Pro +, sjunde Mate 40 RS Porsche Design, åttonde P40 Pro och nionde Mate 30E Pro 5G.

Men vad kan vi leda till att priset på de bästa Huawei-serien upprätthålls? Till olika faktorer, utan tvekan. Från och med förseningen av ny P50, som kommer under de närmaste timmarna, men också till det nya liv som dessa smartphones kan få med HarmonyOS, ett system som är färdigt och färdigt i Kina och som inte medför några svårighetsgrader jämfört med exempelvis västerländska användare. När det gäller de andra märkena, förutom OnePlus 8 Pro Och OPPO Find X2 Pro, det finns en riktig Samsung-domän upp till 21: a positionen. Detta är ett tecken på att deras devalvering är större.

Vad tror du? Rör sig den kinesiska marknaden på samma sätt som den italienska när det gäller begagnade bilar, kanske vända Apple och Samsung till Huawei? Låt oss veta i kommentarerna!

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares