Privat VPN -granskning av Internetåtkomst | Är det bäst?

0 Shares

PIA (Private Internet Access) är en av de snabbaste och pålitliga VPN -tjänsteleverantörerna. Den tillhandahåller avancerade tekniska funktioner som gör det möjligt för kryptering av militär kvalitet att surfa anonymt över internet. Det döljer din IP -adress och plats för att hålla dig borta från nyfikna ögon och skadlig kod. Låt dig gräva djupt för att ta reda på vad PIA VPN har tillsammans med dess funktioner, priser, hastighet, fördelar och nackdelar, recension och mer.

Prenumerationspaket

Private Internet Access VPN är helt och hållet en prenumerationsbaserad skyddstjänst. Det erbjuder olika faktureringsalternativ och det är upp till dig att välja den plan som passar dig.

 • Månadsabonnemang – 6,95 dollar/månad.
 • 6 månaders plan -$ 35,95 ($ 5,99/månad).
 • 12 månaders plan – $ 39,95 ($ 3,33/månad).
 • 2 års plan – $ 69,95 ($ 2,92/månad).

Alla prenumerationsplaner ingår med liknande funktioner. Det erbjuder dock tillräckliga funktioner, men priset är något dyrt. Du kan göra din betalning med något av följande kreditkort, PayPal, Bitcoin, Etherium och många. Dessutom har den 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Fördelar

 • Massor av anpassningar.
 • Lätt att använda och snabbt arbete.
 • Kryptering av militär kvalitet.
 • Stöd för flera enheter.
 • Spara inga loggar när som helst.
 • Aktiverad med Kill Switch -funktionen.

Nackdelar

 • Inget alternativ att prova innan fakturering.
 • Brist på stöd för chatt.

Serverplatser

Med Private Internet Access VPN kan du få tillgång till mer än 3300 servrar på 66 platser i 45 länder. Med PIA VPN kan du kringgå alla restriktioner och brandväggar effektivt, vilket gör att du kan få fullständig internetåtkomst. Att ansluta till PIA VPN -servern kommer att hålla dig borta från censur och ger också en hög integritetsnivå.

Privat internetåtkomst har ett brett utbud av servrar över hela världen för att få obegränsad internetbandbredd.

PIA VPN -serverländer

USA, Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland, Nya Zeeland, Albanien, Nederländerna, Israel, Sydafrika, Finland, Danmark, Norge, Argentina, Indien, Spanien, Italien, Serbien, Serbien, Frankrike, Japan, Singapore, UAE, Hong Kong , Schweiz, Österrike, Irland och många fler.

Kompatibla enheter

Denna VPN stöds av alla större operativsystem inklusive.

 • Android (version 4.1 eller senare).
 • iOS – iPhone och iPad (iOS version 11 eller högre).
 • Windows 7, 8 och 10 (32 bitar och 64 bitar).
 • MacOS 10.12 (endast 64 bitar).
 • Linux eller Ubuntu (16.04+, Mint 18+, Arch och Debian).

Förutom operativsystemen stöds PIA VPN också väl av webbläsare. Du kan installera det som ett tillägg från webbutiken i dess webbläsare som stöds.

 • Google Chrome (version 48 eller senare).
 • Mozilla Firefox (version 57 eller senare).
 • Opera Browser (version 52 eller senare).

Bortsett från installationen kräver det viss manuell installation med OpenVPN. Om du vill använda detta VPN på en smart -TV, strömmande enheter och spelkonsoler måste du konfigurera det med WiFi -routrar.

Standardkryptering

VPN tillhandahåller olika protokoll för att säkra din data och integritet. Det är ett bra VPN att välja eftersom det aldrig fungerar misstänkt och inte håller användarnas loggar och aktiviteter. Sekretesspolicyer är svåra att bryta ned av tredje part när du använder begränsade webbplatser. Det ger extra säkerhet när du surfar över internet via offentlig WiFi.

Snabb nedladdning

Privata Internet Access -servrar ger oavbruten åtkomst och snabba nedladdningar. Internethastighet är de mest betydande funktionerna i alla VPN. Med denna VPN kan du få obegränsad tillgång till webbplatser och applikationer och låta dig ladda ner valfritt antal videor och allt innehåll snabbt. Nedladdningshastigheten för amerikanska servrar är cirka 70 – 75 Mbps.

Samtidig åtkomst

Det är en av de mest betrodda och prisvärda VPN -tjänsterna som gör att du kan ansluta upp till 10 enheter med en enda prenumeration. Du kan inte hitta några problem eller aldrig känna dig obekväm när du använder denna VPN på alla dess anslutna enheter samtidigt.

Kill Switch och Ad Blocker

Bortsett från obegränsad och ocensurerad åtkomst blockerar den anonyma annonser, skadlig kod och nyfikna ögon från datastöld. Dessutom har den en bra kill -switch för att blockera internettrafik och hålla din enhet krypterad. Det finns tre nivåer av kill Switch att välja,

 1. Av – Blockera aldrig någon internettrafik.
 2. Bil – Blockera utanför internettrafik när PIA VPN är påslagen.
 3. Alltid – Blockera all internettrafik även om VPN är avstängd.

Det är bättre att välja Always kill switch -läge för att blockera trafik och hålla din data och din personliga information säker.

Streamingtjänster

Många av de ledande streamingtjänsterna är geografiskt blockerade och innehållet har ofta en begränsad licens. I detta fall är en VPN nödvändig för att strömma innehåll från de blockerade streamingtjänsterna. Om du får tillgång till Netflix via VPN är Private Internet Access den perfekta lösningen.

Jurisdiktion

Private Internet Access är en USA-baserad VPN-tjänst med strikta integritetsövervakningslagar. Regeringen kommer att påverka VPN: er att ge användardata med hemliga teckningsoptioner, men som tur är behåller PIA VPN inte längre några loggar. Med kombinationen av övervakningslagar och överenskommelse om delning av underrättelser med den amerikanska regeringen måste VPN lämna över all data oavsett om de har lagrat.

Är privat internetåtkomst värt att köpa?

Ja, kostnaden för privat internetåtkomst är jämförelsevis låg än NordVPN och PureVPN, och mer eller mindre lika med andra betrodda VPN -tjänster på marknaden. Det är främst inriktat på användarsäkerhet och har en krypterad VPN-tunnel som ger skydd i flera lager. VPN är lätt att använda, har stöd för flera enheter och anständig prestanda till en överkomlig kostnad.

Kommentera nedan dina tankar om denna VPN. Följ techowns på Facebook och Twitter för att fånga våra senaste artiklar direkt.

0 Shares