Qualcomm Snapdragon 675 går igenom AnTuTu och överträffar Snapdragon 710

0 Shares

De Qualcomm Snapdragon 675 Det är en mellanklassprocessor som introducerades i oktober förra året.

Redan genom numreringen intog det att det faktiskt skulle riktas mot mobiler i medelhögt område. Men för att säkerhetskopiera den teorin säger en läcka att den är närvarande och bekräftar den.

Med andra ord, Öst chipset gick igenom AnTuTu och läckage av dess resultat tog inte lång tid att dyka upp. Följande skärmdump är en demonstration av det:

Som vi kan uppskatta, slutresultatet är 174402. Detta resultat är bättre än de 150 000 rundade punkterna på Snapdragon 670. Jag menar, det var ett logiskt antagande att det skulle överträffa en lägre uppräknad SoC.

Men vad inte alla förväntade sig var det Snapdragon 675 kommer också att kunna överträffa Snapdragon 710, eftersom den senare borde vara mer kraftfull. Exakt den senast nämnda processorn registrerade en beräknad poäng på 170.000 vid den tiden. Ja, skillnaden är inte avgrund, men den är ökänd och existentiell.

Huvudpersonen i vår anteckning har en tillverkningsprocess på 11 nanometer och består av totalt åtta kärnor baserat på den nya Kryo 460-linjen. Den maximala frekvensen den når är 2,0 GHz.

Vi måste vänta med att mobiltelefoner cirkulerar på marknaden med Snpadragon 675 och därmed kontrollera och jämföra dess funktion.

Förresten, vid detta CES 2019 kunde vi möta den första smartphone i att bära den, HiSense U30.

Källa: MySmartPrice
0 Shares