Quibi på Roku – Möjliga sätt att strömma

0 Shares

Quibi är en videoströmningstjänst som lanserades i april 2020. Till skillnad från andra tjänster var filmerna på denna tjänst tillgängliga i flera korta videor på 10 minuter. Trots att han fått många följare inom en kort tidsperiod stängde utvecklaren av tjänsten i december 2020. I januari 2021 har Roku förvärvat Quibi -innehållet, och det kommer att finnas tillgängligt för free streaming på Roku -kanalen. Enligt uttalandet från Roku kommer 75+ Quibi-program att finnas tillgängliga på Roku-kanalen under senare hälften av 2021. Det kommer att ansluta sig till biblioteket med befintliga 40 000 free filmer och tv -program på Roku -kanalen.

Till skillnad från Quibi -appen, som begränsade din visning till en smartphone, kommer det nya Roku -erbjudandet att låta dig titta på programmen på större skärmar. Direkt från din Roku-skärm kan du strömma allt direkt och på begäran.

Steg för att skaffa Roku -kanal för streaming Quibi

Roku Channel är tillgänglig för free och förinstallerad på alla Roku-enheter. Om inte kan du få kanalen från butiken.

Steg 1 – Slå på din Roku -enhet och tryck på hemknappen på fjärrkontrollen.

Steg 2 – Navigera till Strömmande kanaler meny.

Steg 3 – Skriv och sök efter Roku Channel.

Steg 4 – Välj kanal och tryck på Lägg till kanal menyn för att installera den.

Steg 5 – Kanalen kommer att installeras på din enhet omedelbart.

När Quibi -programmen kommit till Roku, starta Roku -kanalen och du kan hitta allt innehåll under Quibi -avsnittet.

Techowns tips – Steg för att titta på Instagram -videor på Roku

Notera – Quibi -tjänsten och dess mobilapplikation stängdes helt av. Lita därför inte på tredje parts webbplatser som ger dig tillgång till att ladda ner Quibi apk-filen.

Om du har frågor relaterade till den här guiden, nämna dem i kommentarsfältet. Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att få omedelbara uppdateringar relaterade till Quibi.

0 Shares