Realme 8s presenteras nästan helt: här är den nya modellen i serien

0 Shares

realme 8s

Efter modellerna 8, 8 5G Och 8 Pro mellanklassen för det asiatiska varumärket är redo att välkomna ett nytt tillskott: det skulle vara Realme 8s, enhet som nästan helt förväntas av insidern (en garanti när det gäller rykten om framtida smartphones).

Realme 8s: allt vi vet hittills

Design och display

realme 8s

Det finns fortfarande inga bilder dedikerade till fronten, men pressåtergivningarna tillåter oss ändå att ha en fullständig översikt över Realme 8s. Enheten kommer att ha på sin sida – enligt rykten – en skärm från 6,5 ″ med uppdateringsfrekvens a 90 Hz. Fingeravtrycksläsaren är monterad på sidan, så det är troligt att vi kommer att ha en LCD-panel på framsidan (men inte säker ännu).

Tekniska specifikationer

När det gäller de tekniska specifikationerna för Realme 8s, bör mellanområdet ha chipsetet på sin sida Dimension 810 av MediaTek, en 5G-lösning med låg budget som ännu inte meddelats (eller kanske läckaren blev förvirrad med Dimension 820). Sidominnen kommer vi att ha 6/8 GB RAM (kan utökas till ytterligare 5 GB via virtuellt RAM) och åtminstone 128/256 GB lagring. Enhetens funktioner fortsätter med en 5.000 mAh med laddning från 33W, en trippel kamera från 64 MP, en selfiemodul från 16 MP Och Android 11 (i form av Realme UI 2.0). En laddningsport kompletterar bilden Typ-C och entrén mini-jack för hörlurar.

Realme 8s – Indiscretions på pris och release

Trots lavinen med detaljer om specifikationerna och bilderna, lite information om Realme 8s. Bland dessa, datum för presentation och rykten om priset: så snart vi vet mer kommer vi att uppdatera den här artikeln med alla detaljer.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikel Officiell Huawei P50 4G och P50 Pro 4G: efterlängtad och slutligen med Snapdragon Nästa artikel Officiell Huawei Sound X 2021: toppljud och HarmonyOS

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares