Realme GT Master anländer till Italien (även Explorer): specifikationer och priser

0 Shares

realme gt master explorer edition

Tillsammans med presentationen av hans första anteckningsbok, Riktiga jag gjorde också paret officiellt i Italien GT Master Och Explorer Edition. Om vi ​​med Realme GT 5G talar om en topp i sortimentet med (nästan) alla fällor, så syftar dessa modeller till marknadens medellånga / höga utbud. Och de gör det med relevanta specifikationer, med Qualcomm-märkta chipset och en fotografisk sektor som delvis ärvs från de bästa OnePlus och OPPO.

Realme tar GT Master- och Explorer Edition -serien till Italien

Det första som Realme GT Master och Master Explorer Edition sticker ut för är utan tvekan den estetiska aspekten. För tillfället samarbetade företaget med designern Naoto Fukasawa, uppskattad för sina verk med varumärket MUJI. Resultatet är varianter som, i stället för det klassiska glaset, använder ett ekoläder och ytbehandlingar som tänker på MUJI-resväskor. Dimensionellt sett står vi inför två smartphones Super AMOLED till 120 Hz med skärmar från 6,43 ″ Full HD + på Master e böjd från 6,55 ″ Full HD + med HDR10 + stöd för Explorer. Design med hål i sidan gör att en selfiekamera välkomnas 32 MP för båda modellerna.

realme gt master explorer edition

Hårdvarusektorn är lika annorlunda: på Master -modellen har vi den Snapdragon 778G med 8/256 GB, på Master Explorer en av de mest presterande Snapdragon 870 med 12/256 GB. Men anslutning stöds för båda 5G, samt Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 och NFC. Dimensionerna och därför även batterierna ändras, 4 300 mAh för Mästaren, 4500 mAh för Master Explorer, medan det inte ändrar SuperDart -omladdningen från 65W. Inget att göra för trådlös laddning.

Den andra största skillnaden är den fotografiska sektorn. Realme GT Master har en trippelkamera från 64 + 8 + 2 MP, inklusive vidvinkel och makrosensor. Realme GT Master Explorer, å andra sidan, har en mer avancerad 50 + 16 + 2 MP, med Sony IMX766, förbättrad vidvinkel och optisk stabilisering.

Pris och tillgänglighet

Realme GT Master kommer att säljas i Europa till priset av 399 €, stiger till 499 € för Explorer Edition -versionen. Vi har ännu inte exakt information om datum och tillgänglighet i Italien.

⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares