Realme GT Neo 2 döljer inte längre: första renderingar och specifikationer

0 Shares

realme gt neo 2 har tekniska specifikationer pris release release lock 30/08

När det gäller smartphones från kinesiska märken verkar det som att tiden har gått med dubbla hastigheter de senaste månaderna. Detta beror på att de olika företagen redan nu planerar nya modeller för nästa omgång, som hände Redmi och hur det också hände Riktiga jag, som redan planerar nästa GT Neo 2.

Realme GT Neo 2: allt vi vet

Design och visning

Efter att ha fått en första nyhet om denna nya smartphone tack vare VP i Realme China, ett par månader senare har vi de första dedikerade återgivningarna tack vare den alltid uppmärksamma läckaren OnLeaks, som i samarbete med Digit. Som vi kan se är det mycket mer som en OnePlus eller en OPPO än en Realme, med en rektangulär stötfångare som innehåller två stora sensorer och en annan mindre på sidan. För resten, bakstycket ser ut som efterbehandling ogenomskinlig.

För displayen visar de första nyheterna (även baserat på renderingen) oss en platt panel från 6,62 ″ Full HD + AMOLED med uppdateringsfrekvens a 120 Hz och rum slaghål på vänstra sidan.

Hårdvara och mjukvara

Rykten om hårdvaran finns alltid i den senaste läckan som kom på webben, vilket ser hur det påstådda chipsetet är Snapdragon 870, därför en efterträdare av den nuvarande Förbättrad utgåva kom nyligen. Utöver det får vi veta om ett minnesminskning på åtminstone 8/128 GB av lagring. För batteriet ska modulen vara från 5000 mAh, även om initialt VD för Realme hade angett honom som en kandidat för nästa GT 2. För programvaran hittar vi fortfarande Android 11 anpassad med Realme UI 2.0.

Kamera

För kamera, som redan nämnts, står vi inför en trippelmodul. Och de valda sensorerna är förmodligen nästan desamma som för den nuvarande GT Neo, med 64 MP för den viktigaste, 8 MP för vidvinkel och en 2 MP makro eller svartvit. För selfiekameran bör du däremot orientera dig till 16 MP.

Realme GT Neo 2 – pris och släppdatum

För närvarande är det enda som inte är känt om denna smartphone när den kommer och framför allt hur mycket den kommer att kosta. För att göra en optimistisk prognos kan vi hypotesera en presentation mot Oktober / november 2021, men det kan också pågå för Q1 2022. För priset förväntar vi oss inte att det kommer att kosta mer än 350/400 €.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares