Realme har lanserat en perfekt mus för sin bärbara dator

0 Shares

realme tyst trådlös mus har pris

Den stora uppmärksamheten kring Realmes första bärbara datorer har öppnat upp mycket viktiga marknadsscenarier, vilket utökar det val som kan göras när det gäller köp av en dator. Men en bra anteckningsbok är också bra med tillbehör och Riktiga jag han slösade ingen tid på att lansera den första trådlös mus av märket till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Realme Silent Wireless Mouse: allt om märkets första mus

realme tyst trådlös mus har pris 2

När vi tittar på estetiken inser vi att vi har att göra med en enkel trådlös mus, men det betyder inte att den kan vara elegant och ungdomlig samtidigt, tack vare de svarta färgerna och det ikoniska gula. Strukturen är verkligen linjär och homogen, med den övre delen som visar nycklar “Carved” som omger metallhjul. Dessutom är den väldigt lätt, väger knappt 62 gram, därför mycket lätt att bära nästan var som helst.

När vi går in på detaljerna i dess egenskaper, lovar Realme en mycket smidig körning och framför allt en variabel DPI -justering från 800 till 1600 DPI. För utfodring, Tyst trådlös mus den drivs av ett löstagbart batteri, ett batteri så att säga, vilket kan leda till 8 månader varar en enda laddning. Eftersom den är trådlös måste USB -adaptern vara ansluten till datorn eller den bärbara datorn för att ta emot signalen 2,4 GHz.

Den nya Realme Silent Wireless Mouse finns för närvarande endast i Kina, till ett pris av ca. 9 € (69 yuan). Det är inte uteslutet att de kan utöka tillgängligheten för detta tillbehör även till Indien och Europa, men vi måste vänta (särskilt på den andra hypotesen) på tillgängligheten av Realme -boken.

[su_google] Dröm

0 Shares