Realme Narzo 20 har erövrat Indien med rekordförsäljning

0 Shares

realme narzo 20

För några veckor sedan den nya produktfamiljen av Riktiga jag, eller Realme Narzo 20. Dessa enheter, inte alltför olika från varandra, upptar praktiskt taget alla de olika prisklasserna på marknaden och erbjuder också skillnader på hårdvarusidan. Detta tillvägagångssätt övertygade därför troligen det indiska folket, som beslutade att köpa dessa enheter i stort antal under loppet av första officiella försäljning till allmänheten.

Narzo 20 har sålt mer än 130 000 enheter

Realme Narzo 20, 20 Pro och 20A-tjänsteman

Om man tittar på försäljningsnumren som rapporterats av företaget verkar det som om Realme Narzo 20 har varit en riktig framgång i Indien. Faktum är att redan i den första officiella försäljningen har varumärket sålt mer än 130 000 enheter, ett riktigt viktigt nummer. I varumärkesplanerna finns dock också avsikten att nå 5 000 000 användare med den här nya serien utan en specifik tidsram i detta avseende.

LÄS OCH:
Realme lanserar världens första 4K SLED smart-TV: hur den fungerar, pris och släppdatum

Jag påminner dig om det Realme Narzo 20, i standardvarianten är den utrustad med en SoC MediaTek Helio G85, med 6000 mAh 48MP huvudkammarbatteri. Vi går sedan vidare till den mer utrustade varianten, det vill säga Narzo 20 Pro, som alltid monterar en chipset från MediaTek ellerHelio G95 med upp till 8 GB RAM och 128 GB internt minne. Detta prospekt avslutas den Realme Narzo 20A, utrustad med en Snapdragon 665 med 12MP kamera och 4 GB RAM.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares