Realme Note -serien kan efterlikna Xiaomi och Redmi

0 Shares

realme -anteckningar

Vi hann inte njuta av enheterna i 8 -serien som vi redan talar om den nya generationen: det finns inte många detaljer, men namnet på Realme 9 och 9 Pro har redan börjat cirkulera (här hittar du de olika Nyheter). Men i denna omgång skulle det asiatiska företaget kunna utöka familjen med mellanklass smartphones och samtidigt efterlikna Xiaomi och Redmi med serien … Realme -anteckningar!

Realme Note 9 och Note 9 Prime upptäcks i en certifiering

realme -anteckningar

I skrivande stund finns det inget säkert eller officiellt: för närvarande namnen Realme Note 9 Och Noter 9 Prime de har dykt upp tack vare en certifiering som visar det påstådda handelsnamnet på båda modellerna. För dem som läser kan företaget utmana Redmi Note -serien (det viktigaste utbudet av Xiaomis låga budgetribba) med sina egna kort: prisvärda enheter, till ett överkomligt pris, bra specifikationer … och kanske till och med ett mycket liknande namn.

För närvarande är det inte känt om det är ett stavfel i certifieringsorganet (som skämtsamt “hypotesar” samma läcker som upptäckte det nya märket). Det är värt att notera att samma institution under de senaste dagarna har inkluderat modellerna i sin databas Realme 9, 9 Pro, 9 Prime Och 9A, en detalj som kan leda till hypotesen omfel.

Hur som helst så snart vi vet mer om det Realme -anteckningar och de möjliga enheterna i det förmodade sortimentet kommer vi att uppdatera den här artikeln med alla detaljer.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikelHuawei Watch 3: att betala bara gnugga fingrarna, men inte för alla

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares