Realme Pad: första officiella teaser, det var då den kunde komma

0 Shares

realme pad cover 02/09

Vi ser intresset för att skapa ett verkligt ekosystem bekräftat av lanseringen av detta Realme Pad. Detta är ingen hemlighet, det är verkligen en konsoliderad trend för de allra flesta asiatiska företag: tänk bara på Xiaomi och dess livsstilsstrategi. Efter att du har utökat ditt paket med hörlurar, smartklockor, tillbehör och TV -apparater kan det vara dags att sikta på andra sektorer också. Förutom nästa Realme bok, Realme Pad kommer att vara en del av nästa kapitel: här är allt vi vet om den första surfplattan av det asiatiska märket.

Realme Pad: allt på märkets första surfplatta

Design och visning

REALME PAD

Det var bara en tidsfråga innan det också Realme Pad var föremål för den klassiska fuga av bilder som gör att vi kan upptäcka hur det kommer att göras. Efter de första bilderna på OnLeaks – med återgivningar gjorda på grundval av rykten – nu är äntligen även de inofficiella pressvisningarna tillgängliga. Dessa visar varumärkets första surfplatta från alla vinklar.

Vi kan se en metallkropp med en ganska begränsad tjocklek, kännetecknad av en rygg i två färger (mörkgrå eller guld). Till skillnad från tidigare renderingar hittar vi inte en här dubbel konsistens även om skillnaden mellan tablettens två områden kvarstår. När det gäller den främre delen sammanfaller de olika återgivningarna, med en stor panel men utrustad med ramar som förblir synliga.

realme pad surfplattaRenderas baserat på läckage

Enligt information som läckt ut på nätet ska Realme Pad ha en ganska bred diagonal, med en skärm från 10,4 ″, som vi ännu inte känner till resolutionen. Men det som verkar bekräftas är faktiskt displaytekniken, som CMO Global har låtit glida att det borde vara AMOLED, en riktigt bra hit för en surfplatta.

Med måtten lika med 246,1 x 155,8 x 6,8 mm hittar vi längs sidoramen en USB Type-C-port och strömbrytaren. Vi talar då om närvaron av en nål. På detta sätt skulle Realme tävla head to head med Xiaomi, eftersom dess nästa Mi Pad 5 / Mi Tab 5 också borde vara utrustad med den.

Hårdvara

Enligt rykten skulle chipset som skulle köra Realme Pad vara MediaTek Helio G80, samma sak sett på Realme 6i, Narzo 10 och Redmi 9. Ett förmodligen nedslående val för många, med tanke på att vi verkligen inte talar om den bäst presterande SoC i omlopp. Det skulle vara en 12 nm-lösning, med A75-oktakärnig CPU vid 2,0 GHz och Mali-G52 MC2 GPU: vi får se om detta verkligen är fallet även om de första riktmärkena inte lovar bra. Faktum är att enheten skulle visas på Geekbench med initialerna RMP2102 (som motsvarar den som ses i olika certifieringar): enheten i fråga är utrustad med MediaTek-oktakärnig chipset MT6769V (upp till 2,0 GHz), vilket motsvarar ovannämnda Helio G80.

Referenserna visar också att det finns åtminstone 4 GB RAM och Android 11 mjukvarusidan. Valet av SoC lämnar emellertid något förbluffat eftersom en enhet med ett helt annat intervall förväntades. Vi får se om Realme: s första surfplatta kommer att kunna uppfylla entusiasternas förväntningar.

realme pad

Samtidigt har Realme -surfplattan fått TUV -certifiering avseende batteriet: dokumentet avslöjar trolig kapacitet men det är inte känt vilken typ av laddning vi hittar. Realme Pad drivs av en 7 100 mAh: en stor enhet men trots detta verkar det inte ha påverkat terminalens tjocklek (åtminstone enligt de påstådda livebilderna som läckt ut de senaste dagarna).

En ny certifiering från Realme Pad leder oss till två versioner av samma enhet. Faktum är att från Indien lär vi oss att vi kommer att ha en version Wifi och en LTE, för att inte missa någonting. Detta placerar surfplattan i ren portabilitet.

Ljudfrågan om detta är också mycket intressant Läsplatta. Detta beror på att vi i den senaste läckan från sidan lär oss att stereohögtalare närvarande i enheten kommer att vara väl 4, därför åtminstone på nivån för mellantoppen. Vi vet inte om Realme kommer att förlita sig på vissa specialiserade märken, men det är verkligen goda nyheter.

Kamera

Förutom att ha lärt oss att modellerna kan vara två vet vi också genom en läcka vad sensorn för båda ska vara. Det utgår från att de borde vara från 8 MP i båda lösningarna, men modellen Wifi det skulle ha en brännvidd 2.0, medan den i LTE -version det kan vara med öppning 2.8. Uppenbarligen är ingenting bekräftat och vi måste vänta på officiella detaljer för att förstå mer.

Realme Pad – Pris och släppdatum

På samma sätt som det som sades med lanseringen av den bärbara datorn också Realme Pad det tillkännagavs bara men blev inte officiellt. Under flaggskeppshändelsen GT Global, 15 junihade företaget begränsat sig till att avslöja enhetens existens och meddelade att lanseringen skulle ske under de följande månaderna.

Med tanke på förekomsten av olika certifieringar verkade den mest berättigade perioden vara Augusti 2021, men av nya rykten verkar det som om Madhav Sheth, global VD för varumärket, i ett möte har bekräftat att surfplattan ska komma under månaden September 2021, åtminstone i Indien.

Och faktiskt kunde den första officiella teasern av Realme Pad av Sheth själv konkretisera denna hypotes, kanske nästa. 9 september 2021, med Riktiga jag 8s Och 8i, för att slutföra en redan mycket rik händelse. För ytterligare bekräftelse har enheten också listats på hemsidan.

Samtidigt har den lokala divisionen redan bekräftat att surfplattan också kommer att komma till Italien, liksom den första bärbara datorn av märket: dock kommer tillgänglighet och priser att meddelas senare.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares