Red Magic 6S Pro kommer inte att vara ensam: här är de nya speltillbehören

0 Shares

red magic 6s pro speltillbehör power bank mini controller

Den stora förväntan stiger kring den nya produkten från Nubia / ZTE / Red Magic. Nästa 6S Pro, som du ger specifikationer lovar gnistor, det verkar som om han inte kommer att vara ensam. Verkligen, Röd magi bekräftade ankomsten av några tillbehör avsedda för mobilspel, till exempel en powerbank och a minikontroller.

Red Magic 6S Pro -speltillbehör: allt om powerbanken och minikontrollen

red magic 6s pro speltillbehör power bank mini controller 2

Så hur tillverkas dessa nya märktillbehör? Den första, en powerbank, kommer i full spelstil, med Red Magic kallar den “Mecha style” just på grund av dess vinkel som påminner om de hos japanska megarobotar. Vad den erbjuder är en kapacitet från 10 000 mAh, med Power Delivery (PD) Type-C-utgång a 20W och en USB -utgång a 22,5W. Allt kan sedan övervakas via en digital display i realtid som bör ingå i varumärkets logotyp.

red magic 6s pro speltillbehör power bank mini controller 3

Vänder sig till minikontrollern, kallad Röd magi Feizhi (Flywise) G1 -styrenhet, vi har att göra med något slags uttag det bara väger 40 g, den kan användas både som en controller, men också som en tillbakaknapp ytterligare. Bland annat kan den också vara kompatibel med andra smartphones utan problem och det är verkligen en bra grej.

De nya Red Magic -tillbehören har ännu inte ett visst pris men vi får veta nästa 6 september 2021, när den efterlängtade 6S Pro-smarttelefonen också kommer att se ljuset. Det är inte heller uteslutet att tillbehören kan expandera dessa dagar.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel Var kan jag köpa Xiaomi Mi Pad 5 och Mi Pad 5 Pro

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares