Redmi Buds 3 Pro recension: nivån är nu riktigt hög!

0 Shares

recension redmi buds 3 pro cover

Eftersom de finns på vår marknad officiellt, men också från tidigare, är Redmis TWS -hörlurar alltid bland de mest utvalda någonsin. Billigt, välgjort och framför allt enkelt att använda. Men något mer saknades, vilket Redmi AirDots 3 också såg ut inte har, då verkar allt ha förändrats. Faktiskt TWS -hörlurarna Redmi Buds 3 Pro (eller AirDots 3 Pro beroende på lokalisering) i den här recensionen är de första i serien utrustade med ANC, men kommer de att fungera bra?

Redmi Buds 3 Pro recension

paket innehåll

redmi buds 3 pro 01 recension

Dessa hörlurar Redmi Buds 3 Pro i granskning verkar de ge sig själva en viktig ton direkt från förpackningen, som vi tyckte var ett riktigt topputbud inom sektorn och kanske ännu snyggare än de i FlipBuds Pro (och det tar lite!).

Inuti hittar vi uppenbarligen hörlurarna, åtföljda av manualerna (för vår modell på kinesiska, men i den italienska versionen kommer det förmodligen också att finnas på språket), från en separat låda med gummikuddar av 3 ytterligare åtgärder (inte bara) e USB-C-kabel platt, alla matchade i produktens färg. Gillade det verkligen.

Design och material

redmi buds 3 pro 02 recension

Var kan vi börja ge Redmi och Xiaomi en applåder? Förmodligen från formfaktorn för dessa hörlurar. Faktum är att de var avsedda för en insättning av hörlurar helt bekväma, i själva verket är de helt avskilda från de tidigare och ligger nära dem från Sony som dock kostar nästan 10 gånger så mycket. Även fallet genomgår en estetisk förbättring genom att likna, särskilt i färgen som hände oss, en välpolerad och ogenomskinlig sten.

Men låt oss gå vidare till materialen. De gummerad polykarbonat valt för hörlurar och fodral är av mycket hög kvalitet, allt är ogenomskinligt och detta är ett universalmedel för att undvika överdrivna fingeravtryck. Sedan är den lilla pärlan förmodligen inspirerad av Samsungs Galaxy Buds: touchkontrollområdet är i en slags glansigt klart glasstic med pärlreflektioner, en riktigt chic touch.

Smarta funktioner

redmi buds 3 pro 05 recension

Ännu ett skott från 90 av dessa Redmi Buds 3 Pro (AirDots 3 Pro) är verkligen de smarta funktionerna, som vi i versionen har bibehållit det lilla gapet i en applikation helt på kinesiska. Genom att köpa den globala versionen löses dock detta problem, särskilt om du har en Xiaomi / Redmi -smartphone.

När vi återgår till peksknapparna är de mycket exakta, du behöver inte insistera på beröringar och framför allt är de användbara. Med två beröringar sätter vi Spela / pausa, stoppar vi ett samtal, medan vi med tre tryckningar passerar från en låt till en annan eller höjer och sänker volymen. Slutligen, med den långvariga beröringen minns viRöstassistent eller så aktiverar vi aktiv brusreducering. Allt kan ställas in headset för headset i XiaoAI -applikationen.

Hur är det med den här applikationen? Eh … vad synd! Vi upprepar, som redan hände med FlipBuds Pro och andra modeller, att den här applikationen visar sig vara väldigt komplett men tyvärr bara på kinesiska och vi förstår inte alls varför Xiaomi inte har någon översättning åtminstone på engelska. Inställningarna, men när du väl blivit bekant med dem lär du dig dem och kan därför också vara bra, men inte att bo för mycket.

Låt oss nu gå vidare till en annan fördel med smarta funktioner: parning och ANC. Den första är snabb, smart och kan leda oss till en anslutning samtidigt på två enheter annorlunda och det är väldigt bekvämt. Bluetooth 5.2 gör verkligen sin plikt. För ANC, dvs. 35 dB av reduktion känner de alla och isolerar oss riktigt bra, liksom Transparency -läget som kan ställas in på olika scener (som att ta bort resten, men bara för Android). Öronavkänning är lika bekväm som någonsin. Alla marknadsförda.

Ljudkvalitet – Redmi Buds 3 Pro

redmi buds 3 pro recension 03

Kan så bra maskin- och programvaruhantering inte ha något ljud? Uppenbarligen inte! De ljud släppt av dessa Redmi är verkligen rent och verkligen för priskategorin utmärker sig. Vi gillade hanteringen av AAC -codec både på Android och på Apple med Apple Music Lossless, även om vi kommer ihåg att Bluetooth inte är en vän till Hi-Res.

För samtalen har vi dock inget att säga. De hör oss tydligt, så mycket att de som talade till oss sa “” och de andra var ära, Huawei och Samsung, därför verkligen konkurrenter när det gäller pris och metoder. Omgivande brusreducerande mikrofoner gör ett mycket viktigt jobb.

Autonomi

Autonomin hos Redmi Buds 3 Pro under granskning. Modulens batteri inuti hörlurarna tillåter oss att ha ca. 3 timmar av att lyssna, medan med fallet når vi cirka 28 timmar garanterat av märket. Modulen är inte enorm, men den fungerar bra.

Redmi Buds 3 Pro Review – Pris och slutsatser

Hur kommer vi fram till den här recensionen av Redmi Buds 3 Pro? Utgående från priset. I Italien har presenterats och har ett listpris på 69,9 €, som ärligt talat är mer än inramade. Men om du vill köpa dem för mindre än 50 €, även om de är i kinesisk version, kan du hänvisa till länken nedan.

Och detta leder oss till målgruppen för Redmi AirDots 3 Pro. Vem går de till? Till dem som vill ha en utmärkt Xiaomi -produkt, till dem som inte vill spendera 100 € och framför allt till dem som siktar på något nytt när det gäller design och uppnådd kvalitet.

Redmi AirDots 3 Pro |  Banggood

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares