Redmi: certifierad smartphone, är det en del av Note 11 -serien?

0 Shares

redmi note 11 pro 3D render design

Redmi Note 10 -serien gör sig ett namn genom sina goda specifikationer, som gifter sig med de utmärkta priserna på marknaden. Men vad händer om nästa Redmi Notes gjorde ett ännu viktigare kvalitativt steg? Idén kom till en designer i samarbete med Let’s Go Digital, som föreställde sig Redmi Note 11 Pro i dessa återgivningar.

Redmi Note 11 Pro: renderingen visar en viktig kamera och förstklassiga material

Vad är slående med de påstådda Redmi Note 11 Pro är den stil som antagits, vilket omedelbart ger en premiumkänsla. Designen med skalet som vi kan definiera metalliserad föreslår att skaparen föreställer dem mycket närmare det medelhöga intervallet snarare än rent mellanklass. Displayen förblir platt, eftersom krökt lösning är något du föreställer dig för K50 -serien, medan man här tenderar att hålla den platt.

För hårdvaruspecifikationerna ser vi att en välintegrerad 5G -anslutning förutsätts, trots 4G val på Redmi -modellen Not 10 Pro gjorda i år. Mycket troligt, med tanke på att det med tiden måste bli standarden även i det låga området. För kameran valdes en realistisk lösning, eftersom det är troligt att den kan ha en trippelmodul. Det som kanske är mindre realistiskt är valet av två mycket stora sensorer, varav en från 200 MP, medan det vore mer troligt att bekräfta sensorn från 108 MP.

En ny certifierad Redmi: har den redan körts för Note 11? | Uppdatering 30/08

Efter några veckors tystnad har vi nyheter igen om vad som kan bli nästa serie Anmärkningar 11 av Redmi. Eller rättare sagt, vi har en certifiering som kan leda oss till vad som är märkets drottningsserie globalt. Förkortningen kontrolleras i institutionens databas för IMEI i själva verket är det inte associerat med någon annan smartphone under utveckling av varumärket, så det är inte uteslutet att de är de första ledtrådarna för utvecklingen av sortimentet.

Nu måste vi vänta en stund för att förstå om det kommer ytterligare ledtrådar som vi kan kombinera med detta och se om vi faktiskt redan kan prata om serien. Redmi Note 11.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. Dröm

0 Shares