Redmi K50 Pro med kamera och superladdning, enligt de senaste nyheterna

0 Shares

redmi k50

Redmi K40, i alla dess böjningar, det var verkligen en av de mest konkurrenskraftiga och populära smartphonesna under den här halvan av 2021. Men för samma sak Redmi det är redan dags att tänka på serien K50: mellan indiskretioner och rykten försöker vi spåra listan över funktioner i nästa modeller av familjen.

, i avsnittet tillägnad hårdvarudelen.

Redmi K50: allt vi vet hittills

Alla användarförfrågningar

redmi k50 användarförfrågan funktioner konfigurationsupplevelse 2

Att ställa frågan uttryckligen och öppet och tala exakt om de funktioner som är avsedda för Redmi K50, var VD för det kinesiska huset. Chefen frågade användarna vilken typ av funktioner, konfiguration och erfarenhet de hoppas kunna hitta i nästa flaggskepp som han redan har angett som K50. Det vanligaste svaret är utan tvekan att upprätthålla snabb laddning på minst 67 W, vilket de dock hoppas kommer att förbli trådbundna, eftersom förtroendet för trådlös laddning fortfarande är lågt.

För konfigurationen har många frågat 512 GB lagring, hittills helt opublicerat i en Redmi, så vi ber om större frihet att använda smartphoneutrymmet. När det gäller övriga specifikationer, begäran om ett batteri från 5.000 mAh har dykt upp flera gånger. Sedan finns det någon som bad om en böjd skärm, en annan ny funktion för en Redmi, som dock märket verkar vilja skämma bort.

Efter att ha drivit diskussionen om Redmis nästa flaggskepp, Lu Weibing fångar alla oskyddade och frågar användarna vad det borde finnas eller vad de förväntar sig för efterträdaren K40-spel, antyder att Xiaomis revben redan tänker på en möjlig K50 för spel. Frågan, enligt kommentarerna, handlar främst om chipsetproblemet, eftersom användare klagar efter en CPU Lejongap istället för den MediaTek som valts för årets modell.

Design och display

redmi k50

Efter att ha sett förväntningarna hos fansen är det dags att göra en översikt över situationen och istället samla de olika läckorna om serien Redmi K50. Rendering du ser ovan är helt klart falsk, men det är fortfarande ett första försök att spåra designen av sortimentet.

Enligt den välkända läckaren Xiaomi skulle arbeta med nya material för bakstycket av sina enheter (inklusive Redmi) och bör presentera en lösning som liknar glas men ny, ett slags, troligen för att gynna trådlös laddning. Det här är bara en diskretion, men därför verkar det som om vi kunde hitta de här nyheterna om K50-familjen.

På samma sätt som föregående generation bör vi återigen ha skärmar AMOLED även om vi i den här omgången skulle ha en fingeravtrycksläsare integrerad under panelen. Skärmstorleken är okänd, men centralt stanshål, antagligen samma minilösning med en diameter på 2,8 mm. Vi utesluter inte att en uppdateringsfrekvens returneras 120 Hz, med 360 Hz beröringsprovtagning. För närvarande antar vi att alla paneler kommer att vara platt (även om olika Mi-fans klagar över ankomsten av en version med böjda kanter).

Hårdvara

Uppenbarligen förväntas en basmodell med medelhög räckvidd för K50-serien, men också en eller flera toppversioner. Följaktligen är det klart att vi kommer att hitta nästa ombord Snapdragon 895, Qualcomms framtida avancerade lösning. Vi känner ännu inte till batterikapaciteten (fortfarande 4520 mAh?) Men enligt en kinesisk läckare borde vi hitta stöd för snabb laddning från 67W. Med Redmi K50 Pro skulle det dock till och med stiga till 120W, samma kraft som Xiaomi Mi 10 Ultra.

För resten av specifikationerna har vi fortfarande inga detaljer och detsamma gäller för fotosektorn även om vi förväntar oss förbättringar ur skottets synvinkel. Kom ihåg att den aktuella triptiken monterar lösningar från 48/64/108 MP med vidvinkel och makro (respektive K40, K40 Pro och K40 Pro +).

När det gäller det nya sortimentet bör Redmi K50 fokusera på en huvudsensor från 48 MP medan det gäller äldre bror Pro skulle vi ha en sensor från 108 MP.

Vi pratar om det med skepsis och väntar fortfarande på officiella detaljer, men de senaste veckorna har det talats om en möjlig Redmi med kamera från 192 MP: var det framtida K50 Pro +? När allt kommer omkring är detta den enda modellen som ännu inte nämnts av läckorna och fantasera gör verkligen inte ont!

Redmi K50 – Indiskretion om pris och frisläppande

Det kommer att ta lång tid innan vi börjar prata mer konkret om Redmi K50-serien, också för att vi under tiden bör se lanseringen av Redmi K40 Ultra, den påstådda rivalen till OnePlus Nord 2. Läckaren pratar med oss ​​om när K50 bör debutera och andra. insidern lanseringen kan äga rum före nästa kinesiska nyår. Detta innebär att evenemanget skulle fixas under perioden Januari / februari 2022, följaktligen efter den möjliga presentationen av Qualcomm för Snapdragon 895.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares