Redmi på jobbet på en smartphone med Snap 870: K50 blåser i luften

0 Shares

redmi k50

Redmi K40, i alla dess deklinationer, det var verkligen en av de mest konkurrenskraftiga och populära smartphones under denna halva 2021. Men för samma sak Redmi det är redan dags att tänka på serien K50: mellan indiskretioner och rykten försöker vi spåra listan över funktioner i nästa familjemodeller.

Redmi K50: allt vi vet hittills

Alla användarförfrågningar

redmi k50 användarförfrågningsfunktioner konfigurationsupplevelse 2

För att ställa frågan uttryckligen och öppet, prata exakt om de funktioner som är tillägnade Redmi K50, var vd för det kinesiska huset ,. Chefen frågade användarna vilken typ av funktioner, konfiguration och erfarenhet de hoppas kunna hitta i nästa flaggskepp som han redan har angett som K50. Det vanligaste svaret är utan tvekan att upprätthålla snabbladdning på minst 67W, som de dock hoppas kommer att förbli trådbunden, eftersom förtroendet för trådlös laddning fortfarande är lågt.

För konfigurationen har många frågat 512 GB lagring, hittills helt opublicerat i en Redmi, så vi ber om större frihet att använda smarttelefonutrymmet. När det gäller de andra specifikationerna, begäran om ett batteri från 5000 mAh har dykt upp flera gånger. Sedan finns det någon som bad om en böjd display, en annan ny funktion för en Redmi, vilket dock märket verkar vilja unna sig.

Efter att ha drivit upp diskussionen om Redmis nästa flaggskepp, Lu Weibing fångar upp alla och frågar användarna vad det ska finnas eller vad de förväntar sig för efterträdaren K40 Spel, antyder att Xiaomos revben redan funderar på en möjlig K50 för spel. Frågan, enligt kommentarerna, handlar huvudsakligen om chipsetfrågan, eftersom användarna ropar efter en CPU Lejongap istället för den MediaTek som valts för årets modell.

Design och visning

redmi k50

Efter att ha sett fansens förväntningar har det blivit dags att ta ställning till situationen och istället samla de olika läckorna om serien Redmi K50. Renderingen du ser ovan är helt klart falsk, men det är fortfarande ett första försök att spåra sortimentets design.

Enligt den välkända läckaren skulle Xiaomi arbeta med nya material för bakstycket av deras enheter (inklusive Redmi) och borde presentera en lösning som liknar glas men ny, ett slags, förmodligen för att gynna trådlös laddning. Detta är bara ett oskick, men därför verkar det som om vi kunde hitta den här nyheten om K50 -familjen.

På samma sätt som den föregående generationen borde vi återigen ha displayer AMOLED även om vi i denna omgång skulle ha en fingeravtrycksläsare integrerad under panelen. För skärmstorleken finns det ett rykte om en lösning från 6,7 ″ Full HD + till 120 Hz, med Full HD + upplösning (2400 x 1080 pixlar); de centralt hål, förmodligen samma minilösning med 2,8 mm diameter. För närvarande antar vi att alla paneler kommer att vara platt (även om vissa Mi -fläktar utropar sig om att en version med böjda kanter ska komma).

Hårdvara

Uppenbarligen, för K50-serien, förväntas en medium-high-end grundmodell, men också en eller flera toppversioner. Följaktligen är det klart att vi kommer att hitta nästa ombord Snapdragon 895, Qualcomms framtida avancerade lösning. Under tiden lär vi oss av en ny läcka att smarttelefonen med kodnamnet, som skulle indikera standardmodellen, åter skulle utrustas med Snapdragon 870, som på K40. Valet är verkligen förståeligt med tanke på hur lätt det är att hitta detta chipset jämfört med andra.

Vi vet ännu inte batterikapaciteten (fortfarande 4 520 mAh?) Men enligt en kinesisk läcker bör vi hitta stöd för snabb laddning från 67W. Med Redmi K50 Pro skulle det dock till och med stiga till 120W, samma effekt som Xiaomi Mi 10 Ultra.

Kamera

För resten av specifikationerna har vi fortfarande inga detaljer och detsamma gäller för fotografisk sektor även om vi förväntar oss förbättringar ur bildens synvinkel. Minns att den nuvarande triptyken monterar lösningar från 48/64/108 MP med vidvinkel och makro (respektive K40, K40 Pro och K40 Pro +).

Men när det gäller det nya sortimentet bör Redmi K50 fokusera på en huvudsensor från 48 MP (eller 50 MP enligt nyare rykten) medan vi i den äldre bror Pro skulle ha en sensor från 108 MP.

Vi pratar om det med skepsis och väntar fortfarande på officiella detaljer, men de senaste veckorna har det talats om en möjlig Redmi med kamera från 192 MP: vara det framtida K50 Pro +? Detta är trots allt den enda modellen som ännu inte nämnts av läckorna och fantiserande gör absolut inte ont!

Redmi K50 – Indiskret om pris och release

Det kommer att ta lång tid innan vi börjar prata mer konkret om Redmi K50 -serien, också för att vi under tiden bör se lanseringen av Redmi K40 Ultra, den påstådda rivalen till OnePlus Nord 2. Läckaren talar med oss ​​om när K50 bör debutera och för det andra. den insider lanseringen kan ske innan nästa kinesiska nyår. Detta innebär att händelsen skulle fixas under perioden Januari / februari 2022, alltså efter den möjliga presentationen av Qualcomm för Snapdragon 895.

redmi k50

Rapporterar alltid något nytt: Xiaomi skulle arbeta med en ny smartphone utrustad med Snapdragon 870, utrustad med en 6,7 ″ Full HD + (2400 x 1080 pixlar) OLED -skärm vid 120 Hz och en 50 MP huvudkamera. Lanseringen skulle vara inställd för de första månaderna 2022: med tanke på utgångsfönstret är det troligt att det är det Redmi K50 bas, även om vissa pekar i riktning mot den påstådda Redmi K40S, ett nytt tillägg till sortimentet innan nästa generations ankomst.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares