Relevansen av Samsung Galaxy S9 2019

0 Shares

En månad efter lanseringen av nya smartphones från flaggskeppslinjen Samsung Galaxy S10 har många rimliga frågor om relevansen för den tidigare generationen toppmoderna enheter från den sydkoreanska tillverkaren. Utan tvekan har Samsung Galaxy S9 -smarttelefonen vunnit mycket stor popularitet och kan fortfarande konkurrera i katalogen över de flesta moderna smartphones.

Samsung-Galaxy-S9

Kedjan av butiker med märkesvaror från Samsung erbjuder ett mycket frestande erbjudande, eftersom Samsung Galaxy S9, efter lanseringen av Galaxy S10, har minskat betydligt i värde och nu kan konkurrera med flaggskeppssmartphones från billigare tillverkare och kringgå dem i kvalitet. Faktum är att användare som letar efter en smartphone med bästa valuta för pengarna kan titta mot Galaxy S9.

Top-end-chipsetet från den tidigare generationen Qualcomm Snapdragon 845 visar fortfarande ganska bra prestanda och klarar utan problem även med de mest krävande uppgifterna, inklusive moderna spel med maximala grafikinställningar. När det gäller bildskärm och kamerakvalitet är allt klart med Galaxy S9 – den här smarttelefonen hade en ledande position inom DisplayMate -skärmkvalitet och DxOMark -kamerakvalitetsbetyg. Dessutom fick Samsung Galaxy S9 och S9 + i slutet av december 2018 Android 9 Pie med ett nytt egenutvecklat One UI.

I detta avseende är det säkert att säga att Samsung Galaxy S9 från och med 2019 är ett mycket attraktivt och frestande erbjudande, särskilt för användare som inte jagar sådana innovationer som utskärningar i helskärmsdisplayen för främre kameran, skannrar integrerade i skärmarna. fingeravtryck, kameror med flera moduler och så vidare. Dessutom gillar vissa inte monobrows och cutouts i displayen alls, och skannrar integrerade i displayen, med sina brister och nackdelar i form av försämring av noggrannheten i arbetet vid användning av film och glas, ökar också kostnaden avsevärt för den totala kostnaden för enheter. Därför är ändamålsenligheten att överbetala för sådana “innovationer” för vissa användare tveksam.

Samsung Galaxy S9 ser ännu mer fördelaktig ut mot bakgrunden av toppmoderna smartphones från populära kinesiska tillverkare, eftersom den sydkoreanska tillverkaren alltid har varit känd för den höga kvaliteten på material, utförande och själva enheterna över de mer massiva enheterna Huawei, Xiaomi och så vidare.

0 Shares