Ripley lanserar sin nya Ripley Pago -tjänst som gör det möjligt för kunder att göra inköp med endast sin mobiltelefon, utan att gå igenom rutan

0 Shares

Vi har goda nyheter från detaljhandeln Ripley, eftersom de har lanserat en ny tjänst som gör att vi kan köpa i någon av deras butiker, betala köpet på vår smartphone och utan att behöva gå till kassan.

Det handlar om tjänsten Ripley -betalning, ett innovativt betalningssystem som kommer att effektivisera våra inköp i alla dess butiker i landet, och kommer att ge konsumenterna en verklig, snabb och kontaktlös omnikanalupplevelse.

Vi måste bara gå till någon av dina butiker och skanna med vår mobiltelefon en QR -kod som ger oss tillgång till en webbapplikation. Då måste vi gå skanna streckkoden för varje produkt som vi vill köpa och slutföra köpet genom att betala med Ripley- eller Chek -kortet.

Som en säkerhetsmetod kommer det bara att räcka till att inaktivera larmet för varje produkt när som helst vid uttag från butiken och det skulle vara det. På det här sättet, kunder kommer att kunna handla utan kontakt, och den genomsnittliga tiden i butikerna kommer att minskas avsevärt.

”På Ripley är vi alltid innovativa och införlivar ny teknik för att leverera den bästa servicen till våra kunder. Med Ripley Pago kommer människor att kunna spara tid genom att förvandla sina telefoner till en personlig låda och har också fördelen att minska kontakten under köpprocessen, vilket är högt värderat i det nuvarande sjukvårdssammanhanget ”, förklarade drift- och försäljningschefen med Ripley, Nicky Osorio.

Ripley Pago designades av Ripley Tech digital fabrik, det interna tekniska utvecklingsteamet i företaget som genererar smidiga och effektiva lösningar som verkligen påverkar verksamheten och anpassar sig till den lokala verkligheten. Detta gör det möjligt att påskynda företagets digitala omvandlingstider och utveckla innovationer som Ripley Pago som svarar snabbare och mer flexibelt på dagens konsumenters många behov.

Tjänsten Ripley Pago finns nu tillgängligt från och med idag i alla Ripley -butiker.

Via pressmeddelande – Ripley

0 Shares