Roborock S7 återvänder i rabatt från Europa med denna kupong

0 Shares

roborock s7 robot dammsugare rabattkod

Tekniken finns nu i våra hem och är inte begränsad till enheter som smartphones eller smart -TV. Faktum är att även rengöring nu är intelligent, tack vare produkter som robotdammsugaren Roborock S7, presenteras inte länge, som är tillbaka på erbjudandet med rabattkod och frakt från Europa till ett riktigt bra pris.

Roborock S7 rabattkod: robotdammsugaren som erbjuds på EdWayBuy

Innan du förklarar hur du får rabattkod för smart hem -enhet, påpekar vi huvuddragen i Roborock S7. Utgående från den soniska tvättkapaciteten (är också golvskrubber), tack vare en motor med en frekvens på 50 Hz kunna gå upp till 3000 varv per minut. Dessutom har den en sugkraft på 2500 PA.

roborock s7 kupongerbjudande

När det gäller de olika behållarna med vatten och pulver, för det första har vi 300 ml, medan det för pulvret har en kapacitet på 470 ml. Rengöringen är också långvarig, eftersom det med en enda laddning är möjligt att nå upp till 3 timmar tack vare batteriet från 5 200 mAh, allt på ett riktigt tyst sätt. Det finns en bekväm dammtömningsstation. Den nya S7 det är kompatibelt med både den proprietära applikationen och Xiaomi.

De robotdammsugare Roborock S7 finns tillgängligt på EdWayBuy tack vare rabattkod dedikerad, med gratis frakt från butikens europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet, tillsammans med kupongen att använda.

OBS

Roborock S7 - Dammsugare 2 i 1 |  EdWayBuy

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares