Rykten pekar på att Moto X och en ny Moto C kommer tillbaka

0 Shares

Kommer familjen Moto X tillbaka? Tydligen så blir det. Den populära webbplatsen är specialiserad på läckage av detta märke hellomotoHK har publicerat allt som Lenovo skulle ha planerat för 2017, inom vilka ganska intressanta namn dyker upp. I ett inlägg via sociala medier publicerade de:

För din referens 2017:
Moto Z – Motorola
Moto X – Lenovo
Moto M – Lenovo
Moto G – Motorola / Lenovo
Moto E – Lenovo / ODM
Moto C – Lenovo / ODM

Som vi kan se finns det flera hushållsnamn, till exempel Moto Z, Moto G och den nyligen lanserade Moto M, men ett par nya funktioner visas senare. Det första är det Moto E skulle få en redesign av Lenovo, som anges av initialerna som följer med dess namn (Original designtillverkare).

De två stora överraskningarna kommer nu. Det första är utseendet på Moto X, en enhet som vi trodde var borta för alltid, men tydligen har Lenovo andra planer för denna familj. Om vi ​​följer ordning på listan, skulle den nya Moto X vara bland Lenovos övre mitten, eftersom den ligger ovanför Moto M men under Moto Z.

Till sist, vi ser att en Moto C dyker upp, som vi antar kommer att vara orienterad mot det lägre intervallet, kanske ersätta det nuvarande inträdesintervallet för märket. Detta skulle vara ganska meningsfullt med tanke på nyheten att alla Lenovo -enheter kommer att bära Moto -namnet från och med nu.

Källa: hellomotoHK
0 Shares