Så här aktiverar du Google Discover Dark Mode [Easy Ways]

0 Shares

Google Discover är platsen för att få dina nyheter baserade på dina surfvanor. Det visar ämnen, nyheter, videor och bloggar baserat på ditt intresse, dina favoritidrottslag, smartphones, webbplatser och mer. Eftersom mörkt läge har pratat om staden på senare tid letar användarna efter sätt att aktivera mörkt läge på de appar de använder, inklusive Google Discover -flöde. Förutom att minska dina ögonbelastningar, sparar det mörka läget också batterilivslängden lite när enheten har en OLED -skärm.

Hur aktiverar jag mörkt läge på Google Discover Feed?

Beroende på Android -versionen av din enhet varierar stegen för att aktivera mörkt läge på Google Discover. Samtidigt, om du har installerat tredjeparts launchers på din Android-enhet, kanske du inte får Google Discover-flöde.

Android 10

Enheter som körs på Android 10 har inbyggt stöd för att ändra utseendet från vanligt ljust tema till det mörka temat. För att aktivera detta,

  • Gå till inställningar.
  • Välj Display och ljusstyrka.
  • Välj Tema.
  • Klick Mörk.

På vissa Android -enheter kan platsen för inställningarna för mörkt läge variera. Till exempel, på OnePlus -enheter, kommer den att finnas under anpassningsmenyn. Skriv helt enkelt Mörk i inställningsfältet för att enkelt hitta det.

Efter att det har aktiverats kommer temat för alla appar som stöds, inklusive Google Discover -flöde, att ändras till det mörka temat.

Android 9 och senare

Enheter som kör Android 9 och senare versioner har inte ett inbyggt alternativ för att aktivera mörkt läge. Men det finns sätt att aktivera mörkt läge på Google Discover -flödet på dessa enheter.

Notera: Denna metod kanske inte fungerar på vissa enheter.

  • Tryck länge på ett tomt utrymme på startskärmen.
  • Välj Bakgrundsbilder.
  • Välj en mörkare bild och ställ den som bakgrund för din startskärm.
  • Nu kan du se mörkt läge i flödet Google Discover.

Aktivera mörkt läge med Google App

Eftersom Google Discover -flödet är en del av Google -appen kan du också aktivera funktionen därifrån.

Steg 1: Starta Google -appen.

Steg 2: Klicka på ikonen med tre prickar och välj inställningar.

Steg 3: Klick Allmän.

Steg 4: Bläddra ner för att välja Tema.

Steg 5: Ändra temat till Mörk.

Google Discover Dark Mode Gone – Hur får jag tillbaka det?

Om du har anslutit dig till betaversionen av Google -appen kan du ha tappat inställningen för mörkt läge i Googles sökning och assistentflöde med den senaste uppdateringen (version 11.9). Men efter två dagars uppdatering har Google tagit bort felet och lagt till funktionen igen. Nu kan du hitta inställningen på samma plats.

Några förslag eller frågor att dela om den här artikeln? Använd kommentarsektionen nedan. Under tiden, följ vår Facebook och Twitter profiler för de senaste uppdateringarna.

0 Shares